VEWD APP İLE ALAKALI BİLGİNİZ VARMI ACABA
ONLARA NASIL YAZICAM
ONLARA NASIL YAZICAM
Sorun nedir?VEWD APP İLE ALAKALI BİLGİNİZ VARMI ACABA
ONLARA NASIL YAZICAM
VEWD ESKİ SÜRÜM BENİM TVDE ÇOĞU TELEVİSYONA BAKIYORUM DEĞİŞİK UYGULAMALAR VAR BENİM TV VEWD APP TA YOK GÜNCELLEME YAPAMAZMIYIZSorun nedir?
Vewd'in modlama ile alakası yok sizin tv eski bir anakart'a sahip en güncel yazılımı bile eski hatta tv ye yüklediniz sorun çıkarttı yazılım desteği de yok maalesef olduğu gibi kullanacaksınız.VEWD ESKİ SÜRÜM BENİM TVDE ÇOĞU TELEVİSYONA BAKIYORUM DEĞİŞİK UYGULAMALAR VAR BENİM TV VEWD APP TA YOK GÜNCELLEME YAPAMAZMIYIZ
peki vewd güncellenebilirmi en son sürüm yüklenebilirmiVewd'in modlama ile alakası yok sizin tv eski bir anakart'a sahip en güncel yazılımı bile eski hatta tv ye yüklediniz sorun çıkarttı yazılım desteği de yok maalesef olduğu gibi kullanacaksını
Tv smart olduğu için güncelleneceğini sanmıyorum. Uygulama sabitpeki vewd güncellenebilirmi en son sürüm yüklenebilirmi
usb ile güncellendiğini duymuştumTv smart olduğu için güncelleneceğini sanmıyorum. Uygulama sabit
çok teşekürlerBen hiç denk gelmedim. Usb ye farklı uygulamalar eklenip usb den kullanılanlar bu forumda mevcut olarak vardı. Tv ye yüklenmiyor. teraspy üstat online olduğunda size cevap yazar.
Rica ederim.çok teşekürler
Yüklenemez ve güncellenemez maalesef çünkü tvde yazılım yükleme-güncelleme yokpeki vewd güncellenebilirmi en son sürüm yüklenebilirmi
peki full yazılım nasıl yüklenirYüklenemez ve güncellenemez maalesef çünkü tvde yazılım yükleme-güncelleme yok
Tv modeli nedir ,veya hangi kart var üzerinde menü+4725 ile bakıp foto atarsan süper olurpeki full yazılım nasıl yüklenir
fabrikasyon
diğer üstadlar gönderdiler tv yi fişten çekip usb yi takıyorum sonra ok tuşuna basılı olarakfişi takıyorum kurulum bir türlüTv modeli nedir ,veya hangi kart var üzerinde menü+4725 ile bakıp foto atarsan süper olur
içindeki tüm dosyaları kopyalıyorum usb ye zipin içinde txt var acaba o çıkarılacakmı yoksa 5 dosyanın hepsimidiğer üstadlar gönderdiler tv yi fişten çekip usb yi takıyorum sonra ok tuşuna basılı olarakfişi takıyorum kurulum bir türlü
başlamıyor