TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Donanım olarak düşük bir cihaz sorun yoksa yazılım denemeyin anakart bozulabilir.Bu tvnin son yazılımı hangisi acaba
Donanım olarak düşük bir cihaz sorun yoksa yazılım denemeyin anakart bozulabilir.Bu tvnin son yazılımı hangisi acaba
YouTube yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Diğer yazılımı yüklediğiniz gibi uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşu ile yükleyeceksiniz.
Sorumluluk sizdedir.
Rica ederim.
Sevgili Abicim Tekrardan teşekkür ederim.. sayenizde youtube girebiliyorum.. çok teşekkür ederim.. çok mutlu olduk ailecek çok sağolun..
Cod main and panel (17MBXXXX - VESXXXXXXX)
Panel yazilimi varsa
Cevabınız için teşekkür ederim . Eski bi versiyona dönmek istiyorum yine de kafamda soru işareti kalmaması içinYazılımsal değilde wifi kartından şüphe ediyorum. Full yazılım cihaza özeldir full yazılım istiyorsanız full yazılım talep konusunda seri no paylaşarak destek alabilirsiniz
Tv arka kapak barkod resmini buraya ekler misin arşivde full yazılım varsa link veririz.Cevabınız için teşekkür ederim . Eski bi versiyona dönmek istiyorum yine de kafamda soru işareti kalmaması için
Eski bi versiyonu kurup oto. Güncellemeyi kapatmayı düşünüyorum . Full yazılım versiyonu nasıl oluyo pek bilmiyorum doğrusuTv arka kapak barkod resmini buraya ekler misin arşivde full yazılım varsa link veririz.
Barkod rakamları net değil okunmuyor.Eski bi versiyonu kurup oto. Güncellemeyi kapatmayı düşünüyorum . Full yazılım versiyonu nasıl oluyo pek bilmiyorum doğrusu
Tv nin tarih saat ayarını kontrol edin hatalı ise ayarlayın HBB özelliği açık ise kapatın tv niz eski bir anakarta sahip olduğu için yazılım ile uğraşmanızı pek tavsiye etmem yine de yazılım yüklemek istiyorum diyorsanız.Merhaba üstadım büyük işler yapıyorsunuz ellerinize sağlık
Sitedeki güncel yazılımları yüklüyorum televizyunun çalışmasında bir sıkıntı yok fakat smart bölümünde değişik uygulamalarda ( https adresli tuhaf tuhaf sertifikasyon gibi hatalar geliyor ekrana bu daha önce olmuyordu En son Güncel çekirdek yazılım varmı acaba elinizde siteye yükleyebilirmisiniz teşekürler
VESTEL SMART TV 43UA9400