By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Farklı flash bellek ile deneyin yazılım yüklenmez ise donanımsal arıza vardır.Flash taktiktan sonra yüzde 25 de error veriyor.
Yazılım yüzde 25 de error veriyor
Farklı flash bellek ile deneyin yazılım yüklenmez ise donanımsal arıza vardır.Flash taktiktan sonra yüzde 25 de error veriyor.
Yazılım yüzde 25 de error veriyor
tv yazılım alıyor ekran beyaz sanırım full çekirdek yazılım lazım byuk ekranlarda sıkıntı yaşamadım da 22inç tv problem oldumerhabalar 22fa5100 tv yazılım sorunum var arkadaşlar kurtarma yazılım yukledım bır kaç defa ve ekran beyaz yazılım alıyor
hocam dediklerinizi yaptım. lütfen bekleyiniz dedi. bekledim tekrar servis menüsü açıldı. tv kapattım açtım lakin hiçbir değişiklik olmadı."pq" İsimli klasör içerisine yazılımları at menü 4725 ile servis menüye gir en altta usb operations satırına in OK tuşuna bas 3-5 Saniyede yazılım yüklenir tv kapat aça yüklendi.
Panel yazılımını ben vermedim fakat o panel yazılımı zaten full yazılımın içerisinde vardı. Sizin de belirttiğiniz gibi tcon board ayrı paneller var onboard olanlar var. Lvds soket etrafında smd parçaların dizilim farklılığı da vardır.hocam dediklerinizi yaptım. lütfen bekleyiniz dedi. bekledim tekrar servis menüsü açıldı. tv kapattım açtım lakin hiçbir değişiklik olmadı.
O zaman tek sonuç birebir aynı kartı temin etmek. Teşekkür ederim.Panel yazılımını ben vermedim fakat o panel yazılımı zaten full yazılımın içerisinde vardı. Sizin de belirttiğiniz gibi tcon board ayrı paneller var onboard olanlar var. Lvds soket etrafında smd parçaların dizilim farklılığı da vardır.
Большое ВАМ спасибо,перепрошил SPI и все ОК!Кнопка ОК активна, светодиод начинает быстро моргать, отпускать кнопку ОК затем засвечивается логотип
в дежурный режим
Mesajınız "Forum hakkında bilgilendirmeler" Bölümünden ait olduğu bölüme taşındı.merhabalar 22fa5100 tv yazılım sorunum var arkadaşlar kurtarma yazılım yukledım bır kaç defa ve ekran beyaz yazılım alıyor
tv yazılım alıyor ekran beyaz sanırım full çekirdek yazılım lazım byuk ekranlarda sıkıntı yaşamadım da 22inç tv problem oldu
Farklı flash la yaptım oldu. Kurulum yaptım ama TV kapatinca yine aynı oluyor.Farklı flash bellek ile deneyin yazılım yüklenmez ise donanımsal arıza vardır.
Tekrar tekrar deneyin her defasında arıza tekrarlıyorsa anakartta arızalı parça vardır.Farklı flash la yaptım oldu. Kurulum yaptım ama TV kapatinca yine aynı oluyor.
Anakart değişimiNasıl edecez çözümü varmı