Umarım attığın kurtarma yazılımı senin karta aittir.Merhaba öncelikle kolaygelsin seg televizyon sabah elektirik kesintisinden sonra logo geliyor tekrar kapanıyor kurtarma yazılımı attım olmadı full yazılım lazım
Sitedeki kurtarma yazılımını 82ve82s yazıyordu yazılım yukleniyor ama bir değişiklik olmuyorUmarım attığın kurtarma yazılımı senin karta aittir.
Linkteki yazılımı dener misin.Merhaba öncelikle kolaygelsin seg televizyon sabah elektirik kesintisinden sonra logo geliyor tekrar kapanıyor kurtarma yazılımı attım olmadı full yazılım lazım
Ses var mı?vVESTEL 4K SMART TV 40UA8900 Cihaz Bugün durduk yere kapandı ve açtığımda ise Vestel logosu gelip gidiiyor logo 1 saniye bile durmuyor saliseler içinde gidiyor telefonla ışık tuttum ve baktım herhangi bir görüntü yok led bar hatası olduğunu düşünmüyorum yazılım ile halledilebilir gibi geliyor full yazılım olan var mı elinde?
Yazılım linkArkadaşlar selam
SEG 24SE5100 tv VAR MB82s şaseli. full yazılım atayım dedim TV renk döngüsüne girdi çıkamıyor. muhtemeln yanlış attım. kurtarma yazılımı da fayda etmedi.
bu cihaza uygun full yazılım paylaşabilir misiniz?
Resim net değil yanlış yazılacak bir rakam bile çok önemli
Full yazılım rica edebilir miyim?
Vestel logosu geliyor biraz ekranda kalıyor ve tv geri kapanıyor.
dirençleri eskiden alıp yeniye takınca ekran düzeldi bilginize ustam.biraz geç oldu ama kusura bakmayıneksik direnç varsa olmaz mikroskopun varsa eski den yeni ye aktar
dirençleri eskiden alıp yeniye takınca ekran düzeldi bilginize ustam.biraz geç oldu ama kusura bakmayın