By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Donanım orijinal ise tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.hocam selamlar 17mb140 anakartlı tv seg logosu gelip kalıyordu kurtarma yazılımı attım duzeldı ama ekran ters oldu panel yazılımı attım ama bu sefer sırasıyla beyaz yesil kırmızı mavi renk döngüsüne girdi nyardımcı olabilirmisiniz
VPAZ:20273764
PNL:23408793
Donanım orijinal ise tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
Full yazılım link
donanım orjinal kendi donanımı
hocam emeğinize salık düzeldi vt teşekkür ederimFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek sonucu yazın
Rica ederim.hocam emeğinize salık düzeldi vt teşekkür ederim
merhaba 28hb5100 mb82s cihazım için sitedeki yazılımı yükledim fakat arayüz tamamen değişti ve beğenmedim SERİ 7764314701484 olan cihazım için güncel yazılımını verir misiniz
merhaba vermiş olduğunuz yazılımda cihaz yazılım sonrası hiç açılmamaktadır*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
verdiğim yazılım seri no ya ait orjinal full yazılım öncesinde yüklediğiniz yazılım nedir bilmiyorummerhaba vermiş olduğunuz yazılımda cihaz yazılım sonrası hiç açılmamaktadır
tamamen siyah ekranda kalmıştır
yazılımla alakalı bir sorun olabilir mi
önceki yüklediğim yazılım siteden aldığım mb82-82s v1.3.7 core yazılımdırverdiğim yazılım seri no ya ait orjinal full yazılım öncesinde yüklediğiniz yazılım nedir bilmiyorum
1,3,9 versiyonlu seri noya göre orjinal full yazılım eski versiyon malesef elimde yokönceki yüklediğim yazılım siteden aldığım mb82-82s v1.3.7 core yazılımdır
Kırmızı siyah renkli temalı yukarından aşağıya ekran-ses menü seçenekler vardı tv mde
şuanda sağdan sola kare kutu şeklinde ekran ses seçenekli arayüz oldu
maalesef hatırlamıyorum ama 0. ile başlıyordu eski yazılımı1,3,9 versiyonlu seri noya göre orjinal full yazılım eski versiyon malesef elimde yok
Rica ederim.
BU SERİ NUMARASININ ORJİNAL YAZILIMINI VEREBİLİR MİSİNİZ PEKİ BANA? yani üzerindekii orjinal yazılımımaalesef hatırlamıyorum ama 0. ile başlıyordu eski yazılımı