Önemli Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2026

Doğru söylüyorsunuz fakat bu dediğiniz Uydu kanallarını sıralarken oluyor doğrudur USB ye yüklüyor ve aktarıyor, fakat Hedend yani DVB-C Tüner den QAM kanallarını USB ye aktarmaya veya TV den USB ye kalktığınızda bu işlemi yapmıyor bizzat denedim ve yaptım olmuyor. Bunun çözümünü arıyorum...

Teşekkür ederim...Aynen dediğiniz üzere Dvb-C Qam kanalları için bu sıralamayı yapmıyor.
Uydu kanalları için yazmıştım.

Doğru söylüyorsunuz fakat bu dediğiniz Uydu kanallarını sıralarken oluyor doğrudur USB ye yüklüyor ve aktarıyor, fakat Hedend yani DVB-C Tüner den QAM kanallarını USB ye aktarmaya veya TV den USB ye kalktığınızda bu işlemi yapmıyor bizzat denedim ve yaptım olmuyor. Bunun çözümünü arıyorum...

Teşekkür ederim...Aynen dediğiniz üzere Dvb-C Qam kanalları için bu sıralamayı yapmıyor.
Rica ederim ,vestel tv de dvb-c tunerin listesini almanın farklı yönü de var tabii.tam hatırlamıyorum ama hatırladığım an mutlaka yazarım ,ben halen öyle alıyorum çünkü kablotv kanal listesini :ok

İşe yarıyor hallettim teşekkürler , LG ve Toshiba için de kullanabilir miyiz peki bu listeyi çalışır mı ?

Tamam...Dvb-C QAM için ne yapabiliriz var mı başka bir formül...

Rica ederim ,vestel tv de dvb-c tunerin listesini almanın farklı yönü de var tabii.tam hatırlamıyorum ama hatırladığım an mutlaka yazarım ,ben halen öyle alıyorum çünkü kablotv kanal listesini :ok
Profilden açmışım sanırım,otel menüde yok çünkü.
Orjinali bu bendeki:

WhatsApp-Image-2023-03-25-at-02.26.17.jpg

Bu da yaptığım modlama :

WhatsApp-Image-2023-03-25-at-02.25.39.jpg

Bu da aldığım kanal listesi xml formatında,bu listeyi pcde txt editörüm kwrite ile düzenleyip geri yüklüyorum(özellikle kablotv de gelen kanal olursa):

byalo-340.png

merhaba ; indireceğim dosyayı bulamadım ilk msjda yok

Beğen simgesine tıklayınca link görünür.
beğendim link açıldı linke tıklayınca yeni sayfa geliyor kanal listesi diye ona tıklayınca link sayfasına geri dönüyor ama dosya indireceğim yer gelmiyor

beğendim link açıldı linke tıklayınca yeni sayfa geliyor kanal listesi diye ona tıklayınca link sayfasına geri dönüyor ama dosya indireceğim yer gelmiyor
Yeni sayfada sağ üst köşede turuncu simgede dosyayı indir yazısına tıklayın.

Geri
Üst Alt