1 Nodaki aktif ve maç frekansına aitöncelikle elinize sağlık teşekkürler ama hangi listeyi indirdiysem trt-1 şifreli çıkıyor listedeki 2 tanesine de deniyorum acaba yanlış olan bir şey mi yapıyorum
Hocam yok açılmıyor1 Nodaki aktif ve maç frekansına ait
TRT1 Üzerindeyken kumanda üzerindeki ( i ) İnfo tuşuna basıp gelen resmi buraya ekler misin.Hocam yok açılmıyor
tamam hocam akşam eve geçince atayımTRT1 Üzerindeyken kumanda üzerindeki ( i ) İnfo tuşuna basıp gelen resmi buraya ekler misin.
1.kanal bu şekilde 19.kanalda da sinyal gözüküyor ama şifreli kanal diyor
Tv yi sıfırlayıp tkgs kurulumu yapıp denemek lazım az önce arkadaşım aradı kanalı manuel arama yapıp buldurmasına rağmen izleyemiyor. Foruma eklediğim kanal listesi benim mb95 Anakartlı tv de bile yüklü şu an maçı izliyorum.
1.kanal bu şekilde 19.kanalda da sinyal gözüküyor ama şifreli kanal diyor
Hocam sorun sizinle alakalı değil zaten ben listenizi uzun zamandır kullanıyorum guncellendikce de indirip guncelliyorum sorun trt kaynakliymis bant daraltmalardan dolayı şimdi açıldı kötü de olsa teşekkürler ilginiz içinTv yi sıfırlayıp tkgs kurulumu yapıp denemek lazım az önce arkadaşım aradı kanalı manuel arama yapıp buldurmasına rağmen izleyemiyor. Foruma eklediğim kanal listesi benim mb95 Anakartlı tv de bile yüklü şu an maçı izliyorum.
11794 v 30000 frekansta olan trt1 kanalını bulacaksın ondan seyredeceksin diğerleri kapalıDostlar trt 1 hd çalışan varmı biss girmeme ragmen açamadım taktiği olan varsa
Rica ederim.Hocam sorun sizinle alakalı değil zaten ben listenizi uzun zamandır kullanıyorum guncellendikce de indirip guncelliyorum sorun trt kaynakliymis bant daraltmalardan dolayı şimdi açıldı kötü de olsa teşekkürler ilginiz için
500. MesajDostlar trt 1 hd çalışan varmı biss girmeme ragmen açamadım taktiği olan varsa
üstad bu tkgs kurulumunu nexon tv nasıl yapıyoruz?Tv yi sıfırlayıp tkgs kurulumu yapıp denemek lazım az önce arkadaşım aradı kanalı manuel arama yapıp buldurmasına rağmen izleyemiyor. Foruma eklediğim kanal listesi benim mb95 Anakartlı tv de bile yüklü şu an maçı izliyorum.
Tv eski bir ana karta sahip tkgs çalışmıyorsa linki inceleyin.merhaba arkadaşlar.bende nexon tv var.,istemdiğim kanalı sildiğimde sıra numarası da siliniyor.Örneğin 2 sıradaki kanalı sildiğimde 3.sıradaki kanalın otomatikten 2.sıraya geçmesi gerekmez mi? benim nexon tv de geçmiyor.kanal değiştirirken 1 ondan 3 geliyor 2.sıra numarası yok.
üstad bu tkgs kurulumunu nexon tv nasıl yapıyoruz?