By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Çift çanak Türksat / Hotbitd anteniniz varsa bu dosyayı yükleyiniz.Sayın By_Trol Türksat ile hotbird ayrı ayrı mı kurmak gerekiyor ?
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Çift çanak Türksat / Hotbitd anteniniz varsa bu dosyayı yükleyiniz.Sayın By_Trol Türksat ile hotbird ayrı ayrı mı kurmak gerekiyor ?
Merkezi sistem kullanıyoruz, hocam ondan dolayı servisin kurduğu ;) çoğu kanal açılmıyor muhtemelen frekanslari değişmiş Olabilir.Çift çanak Türksat / Hotbitd anteniniz varsa bu dosyayı yükleyiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merkezi sistemde diseqc ayarı mutlaka yapılmalı.Merkezi sistem kullanıyoruz, hocam ondan dolayı servisin kurduğu ;) çoğu kanal açılmıyor muhtemelen frekanslari değişmiş Olabilir.
Uydu ayarlarından USB den yüklemek ile olmaz mı hocam ?Merkezi sistemde diseqc ayarı mutlaka yapılmalı.
Ayarlar doğru dosya usb den yüklenecek açıklama var.Uydu ayarlarından USB den yüklemek ile olmaz mı hocam ?
Servis şöyle yapmışti yanlış hatirlamiyor isem
1 diseqc Türksat
2 diseqc Hotbird
Peki hocam dosyayı indirip yüklüyorum.Ayarlar doğru dosya usb den yüklenecek açıklama var.
Geçen sürede yüklemişsinizdir diye düşünmüştüm. Başka ayara gerek yok.Peki hocam dosyayı indirip yüklüyorum.
Başka bir ayara karışmıyorum
Bizde full hd 4k değil bunu yüklersem bi sorun olu mu hocamÇift çanak Türksat / Hotbitd anteniniz varsa bu dosyayı yükleyiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yükledim 3. Sırada TRt4K varBizde full hd 4k değil bunu yüklersem bi sorun olu mu hocam
4K Olmayan kanal dosyası linkiBizde full hd 4k değil bunu yüklersem bi sorun olu mu hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yükledim 3. Sırada TRt4K var
Evet var aşağıdan indirip pcye kurmalısın ;ocam bu frekansları düzenlemenin yöntemi var mı bilgisayardan,sanıyorum çogu frekans eski çünkü çoğu kanalda sinyal yok
bunu indirdimde frekans kısmı düzenlenmiyorEvet var aşağıdan indirip pcye kurmalısın ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.