By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
?ben neden göremiyorum
?ben neden göremiyorum
Türksat hotbird ve astra olan usb dosyası lazım ustam yardımcı olurmusunuz
Çok teşekkür ederim ustam otel işte ne zaman ne isteyecekler belli olmuyorM muratavsar Maalesef Astra çanağı Bulunduğum bölgede 150-200 cm çanak gerekiyor kullanan yok.
Rica ederim kolay gelsin.Çok teşekkür ederim ustam otel işte ne zaman ne isteyecekler belli olmuyor
Ben veririm fakat elinizdeki listeye eklemeniz lazım çünkü bende de 13 yok(merkezi sistem de yok,motorlu çanakta var), veya şöyle yapayım buradan listeyi indireyim ,astrayı ona ekleyeyim, tama drsen buradan yaz bende yapayım listeyi aynı listemde 45-46 derece de var onu da ekleyebilirim içineÇok teşekkür ederim ustam otel işte ne zaman ne isteyecekler belli olmuyor
Şimdi kontrol ettim sorun yok tv nin diseqc ayarları mutlaka yapılmış olmalıdır.Ustam yüklüyorum beinsport haber de ve trt 1 de sinyal yok diyor. Yardım....
Tv ye reset atılırsa sıfırdan oluşur ,tabii kendisi olmaz sen kanal aratman lazım sıfır liste içinsdx. dosyası sıfırdan nasıl oluşturuluyor?
Sorum o şekilde değildi üstadım, yani bilgisayardan mı yapılıyor, Tv kartı mı gerekli, yada bir site üzerinden mi?Tv ye reset atılırsa sıfırdan oluşur ,tabii kendisi olmaz sen kanal aratman lazım sıfır liste için
Tv de hazırladığım listeyi tv den alıyorum.Sorum o şekilde değildi üstadım, yani bilgisayardan mı yapılıyor, Tv kartı mı gerekli, yada bir site üzerinden mi?