trt kanalları açılmıyor güncelleme yapmamız mı gerekiyor tv denBazı nedenlerden Haziran ayına ait güncelleme yapamamıştım. Temmuz 2021 Güncellemesi bu gün yapıldı. Yani iki gün önce yapılmış oldu.
TRT4K Yeni frekans ile eklendi.
Listede sorun yok her gün kullanıyorum. Çatıda tek çanak anteniniz olsa bile veya merkezi sistem santral varsa diseqc ayarlarını mutlaka yapın. Türksat diseqc1 portuna ayarlı olsun.trt kanalları açılmıyor güncelleme yapmamız mı gerekiyor tv den
Merhaba,Listede sorun yok her gün kullanıyorum. Çatıda tek çanak anteniniz olsa bile veya merkezi sistem santral varsa diseqc ayarlarını mutlaka yapın. Türksat diseqc1 portuna ayarlı olsun.
Linkteki kanal dosyasını yükleyin Mayıs ile alakası yok liste Temmuz ayına ait gerekirse tv yi ilk kuruluma dönderin yükleyin. Listeyi her gün kullanıyorum sorun yok. Çanak anten sisteminde veya tv de sorun varsa kanal listesinde sadece isimler görünür.Merhaba,
Bu hazır listeyi ilk kullandım çalıştı fakat mayıs ayı listesini yüklediğimde veya ilk kurulum aşaması olan hazır listeyi kurduğumda malesef hiçbir kanal çalışmıyor.
TV: Hi-Level 49UHL650
Tek Çanak
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
By_Trol
Merhaba,
Bu hazır listeyi ilk kullandım çalıştı fakat mayıs ayı listesini yüklediğimde veya ilk kurulum aşaması olan hazır listeyi kurduğumda malesef hiçbir kanal çalışmıyor.
TV: Hi-Level 49UHL650
Tek Çanak
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
By_Trol
Dosyayı dediğiniz gibi indirmiştim. ve mayıs ayı dediğim mayıs ayı zamanındaki dosyadan bahsetmiştim.Linkteki kanal dosyasını yükleyin Mayıs ile alakası yok liste Temmuz ayına ait gerekirse tv yi ilk kuruluma dönderin yükleyin. Listeyi her gün kullanıyorum sorun yok. Çanak anten sisteminde veya tv de sorun varsa kanal listesinde sadece isimler görünür.
Yönlendiriliyor
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Rica ederim.
Tv ye yükledikten sonra mı düzenleme yaptınız. Bilgisayarda mı?Kanal listesini buradan yükledim içinde oynama yaptım bazı kanalları sildim kendi kafama göre ayarladım lakin televizyona atmaya çalıştığım zaman sdx dosyası yükleyin diye hata alıyorum acaba sorun nedir dosya uzantısına baktım .sdx olarak gözüküyor kaç kere sildim geri yükledim usb sürücüsünü fat32 olarak 3 kez biçimlendirdim ama hala aynı bilginiz var mı ? By_Trol