Ayarlar kısmında memc ayarı var. Onun dışında dinamik kontrast renk sıcaklığı micro dimming blue stretch de contour ve memc var. Çok fazla kurcalamadım ama en iyi kalite ve performansı alabilmem için hangi ayarları kullanmam gerek ?F fikoloji konu etiketi için teşekkür ederim
B Bogota Evet mb230 anakartlarda MEMC menüde gözükmüyor ve default ayar olarak en yüksekte bu daha hareketli sahnelerde tv nin performansını düşürüyor
Modlama yapmak isterseniz yardımcı olabilirim
Ayarlar kısmında memc ayarı var. Onun dışında dinamik kontrast renk sıcaklığı micro dimming blue stretch de contour ve memc var. Çok fazla kurcalamadım ama en iyi kalite ve performansı alabilmem için hangi ayarları kullanmam gerek ?
Sağolun teşekkürler. Bu ayarlar (micro dimming de contour blue stretch) ne işe yarar ?Memc var ise onu kapalı konuma getirin , gürültü azaltma otomatik yapın
geriye kalan ayarları sizin göz algınıza göre yapmanızda fayda var ben de contour kapalı micro dimming açık kullanıyorum
Sağolun teşekkürler. Bu ayarlar (micro dimming de contour blue stretch) ne işe yarar ?