Vestel UB8300 Netflix Sorunu

whitewalkers Çevrimdışı

whitewalkers

Yeni Üye
25 Tem 2020
8
26
Merhaba arkadaşlar belirttiğim model televizyonumda Netflix'te sorun yaşıyorum. Hesabıma giriş yapıp dizi izliyorum daha sonra televizyonu kapatıp geri açınca tekrar Netflix'e girdiğimde ui800-2 hatası alıyorum. Netflix'i sıfırlayıp hesabıma tekrar girmem gerekiyor. Her seferinde bunu yapmak istemiyorum. Televizyonu ilk aldığımda bu sorun yoktu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Asagida yazilanlar sorununuzu cözmez ise 17mb120 icin netflix li olan güncelleme yazilimi ile tv nizi güncelleyin.

1. TV'nizi en az 1 dakika boyunca fişten çekin.
  2. TV fişi takılı değilken, cihazı tamamen boşaltmak için TV güç düğmesini 5 saniye basılı tutun.
    • Güç anahtarına erişilemiyorsa veya TV'nizde bir güç anahtarı yoksa, cihazın güç kaynağından bağlantısını en az 3 dakika bırakın.
  3. TV'yi güç kaynağına yeniden bağlayın.
  4. TV yi aç.
  5. Netflix'i yeniden başlatın.

1. Netflix uygulamasının hata ekranında Daha Fazla Bilgi veya Daha Fazla Ayrıntı'yı seçin ve 2. adıma gidin . Daha Fazla Bilgi veya Daha Fazla Ayrıntı seçeneğini görmüyorsanız, aşağıdaki gibi devam edin.
    • Yukarı gidin ve Ayarlar'ı veya dişli simgesini seçin
      e5ca8e80-9f92-479b-8b31-d8f92b577734_icon_gear_en.png
      . Ardından 2. adıma geçin . Ayarlar seçeneğini veya dişli çark simgesini görmüyorsanız aşağıdakileri yapın.
      • Uzaktan kumanda üzerindeki ok tuşlarıyla aşağıdaki sırayı girerek devre dışı bırakma ekranını açın:
        • yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, yukarı, yukarı, yukarı, yukarı
  2. Sıfırla'yı seçin .
    • Eğer sıfırlama olduğu gösterilmez, seçmek Günlüğü dışarı veya devre dışı bırak .
  3. Oturumu kapattıktan sonra tekrar oturum açın ve Netflix'i tekrar deneyin.

whitewalkers Çevrimdışı

whitewalkers

Yeni Üye
25 Tem 2020
8
26
Asagida yazilanlar sorununuzu cözmez ise 17mb120 icin netflix li olan güncelleme yazilimi ile tv nizi güncelleyin.

1. TV'nizi en az 1 dakika boyunca fişten çekin.
  2. TV fişi takılı değilken, cihazı tamamen boşaltmak için TV güç düğmesini 5 saniye basılı tutun.
    • Güç anahtarına erişilemiyorsa veya TV'nizde bir güç anahtarı yoksa, cihazın güç kaynağından bağlantısını en az 3 dakika bırakın.
  3. TV'yi güç kaynağına yeniden bağlayın.
  4. TV yi aç.
  5. Netflix'i yeniden başlatın.

1. Netflix uygulamasının hata ekranında Daha Fazla Bilgi veya Daha Fazla Ayrıntı'yı seçin ve 2. adımagidin . Daha Fazla Bilgi veya Daha Fazla Ayrıntı seçeneğini görmüyorsanız, aşağıdaki gibi devam edin.
    • Yukarı gidin ve Ayarlar'ı veya dişli simgesini seçin
      e5ca8e80-9f92-479b-8b31-d8f92b577734_icon_gear_en.png
      . Ardından 2. adıma geçin . Ayarlar seçeneğini veya dişli çarksimgesini görmüyorsanız aşağıdakileri yapın.
      • Uzaktan kumanda üzerindeki ok tuşlarıyla aşağıdaki sırayı girerek devre dışı bırakma ekranını açın:
        • yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, yukarı, yukarı, yukarı, yukarı
  2. Sıfırla'yı seçin .
    • Eğer sıfırlama olduğu gösterilmez, seçmek Günlüğü dışarı veya devre dışı bırak .
  3. Oturumu kapattıktan sonra tekrar oturum açın ve Netflix'i tekrar deneyin.
Dediklerinizi deneyeceğim. Eğer olmazsa mb120 yazılımını mı atmalıyım. Service menü den baktığımda mb130 yazıyordu bir sorun olur mu?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Dediklerinizi deneyeceğim. Eğer olmazsa mb120 yazılımını mı atmalıyım. Service menü den baktığımda mb130 yazıyordu bir sorun olur mu?
eger servis menünüzde mb130 yaziyorsa mb130 güncelleme yazilimini kullanmaniz lazim.Güncelleme yazilimi yüklemeden önce uyarilari dikkatlice okuyun..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam ustam youtubede vestel netfilix yükleme işlemini izledim ve aynısı gibi yaptım.netfilix acıldı tv kapatıp tekrar actıgımda netfilix sayfası acılıyor ama orda kalıyor sadece.yardım ederseniz sevinirim.
Yanlış hatırlamıyorsam hoşbulduk yanıt vermişti ana kartınız mb100 du. Modlama işi hosbulduk tan sorulur videoyu ben çektim bilinçlendirme amaçlı. Aklıma gelen şeyler, bı kere güncellemesi varsa onu deneyiniz, olmaz ise factory reset deneyiniz

Z Çevrimdışı

zülfikarr

Yeni Üye
4 Eki 2020
5
47
Yanlış hatırlamıyorsam hoşbulduk yanıt vermişti ana kartınız mb100 du. Modlama işi hosbulduk tan sorulur videoyu ben çektim bilinçlendirme amaçlı. Aklıma gelen şeyler, bı kere güncellemesi varsa onu deneyiniz, olmaz ise factory reset deneyiniz
tesekürler.. olmayacak galiba yüklemeye gerek yok.

Geri
Üst Alt