Bu televizyonda manuel frekansta girip kanala arattiramadim odami yok ?şuan için yüklenmiyor.
Ya frekans sizde veya bölgenizde çekmiyordur ya da şebeke aramayı açmadınız.Bu televizyonda manuel frekansta girip kanala arattiramadim odami yok ?
Tkgs ayarlarda nerede ben bulamadimdaAyarlardan tkgs kapatarak kanal yer değiştirme ve manuel kanal ekleme ekranları aktif oluyor
Haytımda bukadar kötü bir tv gormedım hıc bır sey yapamıyorum trt ler bıle cıkmıyor tv de tkgs kapatılmıyor hıc bır sey yapılmıyor. tkgs nasıl kapatılıcak bulamıyorum rezıllk bu tvManuel kanal arama ve kanal sıralama mevcut. TKGS'yi kapatıp öyle deneyin..
Hocam yanılıyorsunuz.Tkgs ayarlarda nerede ben bulamadimda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haytımda bukadar kötü bir tv gormedım hıc bır sey yapamıyorum trt ler bıle cıkmıyor tv de tkgs kapatılmıyor hıc bır sey yapılmıyor. tkgs nasıl kapatılıcak bulamıyorum rezıllk bu tv
Aslında bu bilinçsizlik ten kaynaklı bir durum, TV de sorun yok büyük ihtimalle siz daha alisamadinizTkgs ayarlarda nerede ben bulamadimda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haytımda bukadar kötü bir tv gormedım hıc bır sey yapamıyorum trt ler bıle cıkmıyor tv de tkgs kapatılmıyor hıc bır sey yapılmıyor. tkgs nasıl kapatılıcak bulamıyorum rezıllk bu tv
Eve gidince bunlari yapacagim. Hayirlisiyla insallah hepsi cikar. Trt4k diger tv de var bunda yok sifirdan denicem , resimde gorulen frekanai gidip ag secerek ayarlicamHocam yanılıyorsunuz.
Şöyle yapın, cihazı fabrika ayarlarına çevirin. Yeni kurulum sırasında standart kurulumu seçin (Manuel arama), disecq ayarlarınızı yapın, frekans olarak da Türksat'in frekansını yazıp ağ aramayı açarak devam edin. Bütün kanallar alfabetik sırası ile çıkacak.
Frekans ve disecq için gerekenler aşağıda ki fotolarda var.
Eğer ki hiç kanal çıkmıyorsa ayarlarınızı yanlış yapıyorsunuzdur, az kanal çıkıyorsa çanak yada lnb ayarinizda sorun vardır.
Kolay gelsin...
![]()
![]()
![]()