Teşekkürler uzun süredir arıyordum nasıl yapıldığını Lakin kulaklığa bağlansa bile tv den hala ses geliyor.menü-ses ayarları-ses bağlantısı sekmesini etkin hale getirip kumanda dan yeşil tuş ile bluetooth cihazını aratıyorsunuz.Bluetooth hoparlör-kulaklık cihazları bu şekil bağlanıyor.
Ado . Tv ye ait master volume yazılımı ile sorunun çözümü gerçekleşirmi acaba? Tv modeli yazarmısınız.Teşekkürler uzun süredir arıyordum nasıl yapıldığını Lakin kulaklığa bağlansa bile tv den hala ses geliyor.
söylediklerinizi yapmam rağmen başlayamadımmenü-ses ayarları-ses bağlantısı sekmesini etkin hale getirip kumanda dan yeşil tuş ile bluetooth cihazını aratıyorsunuz.Bluetooth hoparlör-kulaklık cihazları bu şekil bağlanıyor.
Güzel bir geri dönüş,teşekkürler sevgili muskaraBen BİM de satılan polo marka bluetooth kulaklığı vestel tvye bağladım gayet güzel çalışıyor. TVden ve kulaklıktan aynı anda ses geliyor. İstersen tv sesini kısabilirsin kulaklık bağımsız şekilde ses veriyor. Kulaklık tuşları ile ses açma, yükseltme ve kanal değiştiriyor.
Tavsiye ederim kullanışlı.