Hepgel
Aktif Üye
- 24 Kas 2020
- 242
- 39
Duvarın kalınlığı hocam tuğla olabilir. Hemen yan tarafı oda ama kalınlık bu kadar .Ney bu tuglami yutong mu
Duvarın kalınlığı hocam tuğla olabilir. Hemen yan tarafı oda ama kalınlık bu kadar .Ney bu tuglami yutong mu
Servisin kullandığı orjinal aparat vidaları 5-6 cm yani olur, servis duvara kuracaksa kısa üç kullanmasını yada dikkatli delmesini isteyin, yoksa yan odalardan başka dairelerden çıkanları çok gördük ?Duvarın kalınlığı hocam tuğla olabilir. Hemen yan tarafı oda ama kalınlık bu kadar .
Ben ondan değil de hocam TV nin düşmesinden yana korkum var Odanın diğer kısmı salona cikiyorServisin kullandığı orjinal aparat vidaları 5-6 cm yani olur, servis duvara kuracaksa kısa üç kullanmasını yada dikkatli delmesini isteyin, yoksa yan odalardan başka dairelerden çıkanları çok gördük ?
Duvarin ince miydi ?3-4 ay önce yeni eve taşınırken 49" tv yi duvara asmaya niyetlendim, tv yi astığım gibi öne doğru eğilmeye başladı, dubellerden çıktı.
duvarın içine verdim kimyasal dubeli çiçek gibi oldu. ev yıkılır tv çıkmaz artık.
Servis gelsin durumu izah ederim kendilerine.Duvarın tipine göre dübel kullanmalısınız.
Ytong ise sarı dişli ve sert olan plastik dübelleri kullanıp güvenle montaj yapabilirsiniz.
Alçıpan ise vidayı taktığınız da arka tarafı iki yana açılan dübel kullanabilirsiniz.
Tuğla ise yukarda ki gibi sarı sağlam dübel kullanabilirsiniz.
Ayrıca takılan dübeller duvarda bile oynuyorsa o zaman 4 ten daha fazla dübel kullanmalısınız.
Dökme beton ise direk çelik dübel tak(tır) ,çünkü o kadar ince tuğla olamaz gibi düşünüyorum ,nacizaneServis gelsin durumu izah ederim kendilerine.
2007 inşası klasik mütehait apartmanı. normal tuğla duvar.Duvarin ince miydi ?
olurMerhaba tekrardan servis ürünü montaj etti ellerinde ki aparat ile sorun yok ama şöyle bir şey sormak istiyorum
49 inch yeni aparat
Diğer odada ise eski 40 inch olan ürünün aparatı duruyor, TV yi çıkarıp eski aparati takarsam olur mu ?
40 inch eski TV aparatı