D
dogukankader
Yeni Üye
- 16 Nis 2021
- 2
- 27
çok teşekkür ederim tv düzeldi emeğinize sağlık...titanium olanı uygun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim tv düzeldi emeğinize sağlık...titanium olanı uygun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam konunun üzerinden cok zaman gecti kusuruma bakmayın lütfen fabrika ayarlarını cevirdim yazılım attım yükleme yaptı lakin yine eski siztem de kalıyor yen yazılım varmıdır acaba
hocam konunun üzerinden cok zaman gecti kusuruma bakmayın lütfen fabrika ayarlarını cevirdim yazılım attım yükleme yaptı lakin yine eski siztem de kalıyor yen yazılım varmıdır acaba
donanımsal olarak eski bir cihaz android box yada xiaomi mi stick işinizi görüriyi gunler vestel smart 50pf7055 50 led tv internete nasil baglanirim.cevap icin simdiden tsk
Ne için bakmistinizMerhabalar siteye giriyorum ama böyle bişey çıkıyo önüme ne yapmalıyım
"vesteldriver.com" KapandıMerhabalar siteye giriyorum ama böyle bişey çıkıyo önüme ne yapmalıyım
Model TV'nin arkasındaki kağıtta yazar. (Bize gerekli olan seri no )
1-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'dan TV'nin arkasındaki seri no dan gerekli yazılımı indiriyoruz.
2- USB Belleği Fat32 biçiminde biçimlendiriyoruz. (USB 2.0 destekli) benim tv USB 3.0 desteklemiyordu birkaç tane yanınızda bulunsun ne olur ne olmaz.
3- İndirdiğimiz dosyayı açıp içerisinde bulunan dosyaları USB Belleğin ana dizinine atıyoruz.
4- TV'nin 220 kablosunu fişten çekip yazılımları kopyaladığımız USB Belleği USB1 yuvasına takıyoruz.
5- Kumandadan OK tuşuna basılı tutarken TV'nin 220 kablosunu fişe takıyoruz.
6- TV'nin ışığı yanıp sönünce bırakıyoruz yükleme tamamlandığında tv dil seçimi ekranında açılıyor.