Verdiğiniz adresten kendi televizyonuma ait seri numarasını giriyorum ama bir türlü bulamadım. Tam olarak seri numarasını nasıl girmemiz gerekli? Benim tv jvc 50vu73T olan modeli
Model TV'nin arkasındaki kağıtta yazar. (Bize gerekli olan seri no )
1-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'dan TV'nin arkasındaki seri no dan gerekli yazılımı indiriyoruz.
2- USB Belleği Fat32 biçiminde biçimlendiriyoruz. (USB 2.0 destekli) benim tv USB 3.0 desteklemiyordu birkaç tane yanınızda bulunsun ne olur ne olmaz.
3- İndirdiğimiz dosyayı açıp içerisinde bulunan dosyaları USB Belleğin ana dizinine atıyoruz.
4- TV'nin 220 kablosunu fişten çekip yazılımları kopyaladığımız USB Belleği USB1 yuvasına takıyoruz.
5- Kumandadan OK tuşuna basılı tutarken TV'nin 220 kablosunu fişe takıyoruz.
6- TV'nin ışığı yanıp sönünce bırakıyoruz yükleme tamamlandığında tv dil seçimi ekranında açılıyor.
MerhabaVerdiğiniz adresten kendi televizyonuma ait seri numarasını giriyorum ama bir türlü bulamadım. Tam olarak seri numarasını nasıl girmemiz gerekli? Benim tv jvc 50vu73T olan modeli
Ekledim üstadım.Merhaba
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-222#post-60428
Bu formda tv seri numarasını ve menü tuşuna basıp 4725 yazın çıkan ekran resmini çekip ikisinde ekleyip yazılım talebinde bulunun ilgileniriz.
İyi geceler
Yazilimlar vestel cekirdek yazilimllarinn oldugu bolumde
Bu carbon menu guncel son yazilim 0.69.4
0 yada ayni versiyon gri menulu carbon yazilimi yukleyebilirsiniz yazilimlar vestel cekirdek yazilimllarinn oldugu bolumde
Mb 211 son yazilim 0.49.10 mus. https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb211-cekirdek-yazilim-0-49-10-cikti.844/
Cihazi internet uzerinden guncellemeye calistim olmadi..Acaba yeni bir guncelleme varmi..Tavsiye ettiginiz guncellemeler vestelin cikardigi resmi guncellemeler mi..Bilmedigim icin soruyorum..Tesekkurler
. Ustam buna hangi yazılımı yüklemem gerek lütfen yardım edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu televizyona hangi yazılımı atmam gerekiyor bulamadım bir türlü lütfen yardım edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uygun hangi yazılım bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz