Vestel TV MB100 YouTube’u Kaldırma

denile

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
denile
Herkese merhabalar. Belki ilk kez böyle bir şey isteyen olmuştur, bilemiyorum. Evdeki MB100 TV’nin Smart TV menüsünde Netflix yok ama Netflix’in Android uygulamasından açılabiliyor. Benzer bir yöntemi YouTube için yapmak istiyorum. Evdeki ufaklık internet açık olduğunda oradan coşturuyor. Her zaman denetlemesi de mümkün olmuyor.

SWProfile dosyasını PVR’da yaptığım gibi modlayıp YouTube’un tikini kaldırdım ama fayda etmedi. Halen daha favoriler kısmında gösteriyor.

Hiç denemedim modlama ile kapatılacağını sanmıyorum portaldeki listede görünür modemden youtube için filtreleme yapın.

Hiç denemedim modlama ile kapatılacağını sanmıyorum portaldeki listede görünür modemden youtube için filtreleme yapın.
Teşekkürle. Şu an modem ayarlarından hallettim, işe yaramış gözüküyor.

Teşekkürle. Şu an modem ayarlarından hallettim, işe yaramış gözüküyor.
Rica ederim. Bir çok modemde saat, gün ve mac adresi olarakta filtreleme yapılabilir. Bu tür filtreleme diğer kullanıcıları etkilemez.

@denile, Gerçi halletmişsin ama merak ettiğim için soruyorum ,aşağıdaki fotoda görünen "true" kısmını "false" yazınca yine çıkıyormuydu ekranda :alala

alodan-426.png

@denile, Gerçi halletmişsin ama merak ettiğim için soruyorum ,aşağıdaki fotoda görünen "true" kısmını "false" yazınca yine çıkıyormuydu ekranda :alala

alodan-426.png
Kurulumsuz SWProfile Patcher ile yaptım, doğru yaptığıma da eminim ama yine de olmadı.

Kurulumsuz SWProfile Patcher ile yaptım, doğru yaptığıma da eminim ama yine de olmadı.
Modlama ile sadece solda yukarıdan aşağıya olan menü listesinde en alt satırdaki smart tv satırındaki youtube simgesi gider veya getirilir. Portal menüdeki gitmez.

Modlama ile sadece solda yukarıdan aşağıya olan menü listesinde en alt satırdaki smart tv satırındaki youtube simgesi gider veya getirilir. Portal menüdeki gitmez.
İnan hiç denemedim anlattığım işlemi ama yarın deneyeyim bakayım ,merak ettim :)

Geri
Üst Alt