Vestel tv lnb değiştikten sonra kanalları göstermiyor

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Bölgemizde yakın yere yıldırım düşmesinden kaynaklı lnb mi yanmış lnb yi değişmişler fakat tv de star ve ntv den başka kanal açamıyorum anteni kontrol et uyarısı veriyor lnb yi değiştiren arkadaş çıkışı kendi cihazına taktığında cihazında tüm kanalları gösteriyor fakat tv ye taktığımda sadece star ve ntv garantisinin bitmesin daha var o nedenle servis çağırdım yazma sebebim acaba çok kolay birşey söylediğiniz bir ip ucuyla yapıp randevuyu iptal edebilirmiyim yoksa servis gelsede alsa diye mi bekleyeceğiz

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Ne yıldırım dı ya üstümüzden geçti vallahi
Netflix var youtube var ss ip tv üzerinden tüm kanallar var ama uydudan sadece star ve ntv çok ilginç google da arattım bir kişi daha çok eskiden yazmış sadece star ve ntv çekiyor diye tv yi eve değişim yoluyla getirdiler eski aldığım içine toz topluyordu götürdüler yerine 65u9500 taktılar garantim eski tv den devam ediyor ve şubat ayında bitecek iyi ki garanti bittikten sonra başımıza gelme di

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Öncelikle geçmiş olsun, umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Garantinin bunu karşılayacağını pek sanmıyorum ama gelişmeleri takip etmekte fayda var.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Ne yıldırım dı ya üstümüzden geçti vallahi
Netflix var youtube var ss ip tv üzerinden tüm kanallar var ama uydudan sadece star ve ntv çok ilginç google da arattım bir kişi daha çok eskiden yazmış sadece star ve ntv çekiyor diye tv yi eve değişim yoluyla getirdiler eski aldığım içine toz topluyordu götürdüler yerine 65u9500 taktılar garantim eski tv den devam ediyor ve şubat ayında bitecek iyi ki garanti bittikten sonra başımıza gelme di

İkisi de Horizontal yani yatay polarizasyondan yayın yapıyor.
Bu da demek ki muhtemelen tuner'den dikey polarizasyondan çıkış alınamıyor.
Umarız garanti kapsamında değişim olur.
Olmazsa da ücretini verip yaptırın derim, aşırı bir maliyeti olmaz anakartın.

S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
Daha çok ye tv önceki 2,5 yıllık tv yi panel tozlanması nedeniyle 3.kez aynı arıza olunca ısrarlarım neticesinde değiştiler şuan bu tv 4 aylık mecbur garantiye girmesede yaptıracağım fakat tv normal olarak çalıştığı starı ntv yi gösterip diğer kanalları göstermediği için içimde ki his garantiden değişilir diyor ama bakalım izleyip göreceğiz garantiye girmese de evde başka tv yok mecburen yaptıracağım kaç paradır ki 65u9500 in bu parçası
Neyse umarım fiyat araştırmasına gerek olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknik servis arkadaş geldi sağolsun baktı etki durumun az çok farkında şehirde çoğu yerde aynı sorun varmış yıldırım düşmesi bana sordu ama ne var dedim ne yok dedim çünkü gerçektende evde değildik arkadaş sağolsun garantiden değişimini sağlıyacağız dedi bakalım çarşamba falan gelecekmiş anakart geldiğinde evde değiştirecekler

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serhan 

Aktif Üye
10 Ara 2017
278
FC340D04-9CFE-44D5-9C9F-F30FE597F9BD.jpg

Geri
Üst Alt