teknolojix
Aktif Üye
- 31 Eki 2017
- 273
filbox uydu yayınları pazara kadar free yayın bilgilerinize...
teknolojix' Alıntı:filbox uydu yayınları pazara kadar free yayın bilgilerinize...
teknolojix' Alıntı:filbox uydu yayınları pazara kadar free yayın bilgilerinize...
impossible' Alıntı:teknolojix' Alıntı:filbox uydu yayınları pazara kadar free yayın bilgilerinize...
yayınlar şifreli :yerlerde:açmıyor
aradaki nuansları atlıyorum bendeki b12 eksikliğinden unutabiliyorum bazı şeyleri pardonsss elinde modülü olupta üyeliği devam etmiyenler diye dip not ekliyeyim bendeki tvlerde moduller var aklımada gelmedi modülsüz gösteriyomu göstermiyomu denemek ondan birinde üyeliği yenilememiştim o tvde denedim acık mışimpossible' Alıntı:teknolojix' Alıntı:filbox uydu yayınları pazara kadar free yayın bilgilerinize...
yayınlar şifreli :yerlerde:açmıyor
yayla' Alıntı:Paylaşımlarınız çok mükemmel elinize sağlık. :
aydin60' Alıntı:İyi günler. Ben yeni 49UD9400 TV aldım. Yazılımı V 2.40.14.0 uygulama sürümü V.1.4.0.3.
Kurum yapıldıktan sonra vestel den sms geldi filbox 4 ay ücretsiz diye, kod da gönderdi. Lakin TV de filbox uygulaması yok. Ne yapabilirim???
Anladım fakat cihaz kendi üzerinde yeni güncelleme yok diyor. servis kurulum yapınca ne hikmetse onlarda son sürümde dedi. Filbox olayından da bahsettim, hiç haberleri yoktu.Ado' Alıntı:aydin60' Alıntı:İyi günler. Ben yeni 49UD9400 TV aldım. Yazılımı V 2.40.14.0 uygulama sürümü V.1.4.0.3.
Kurum yapıldıktan sonra vestel den sms geldi filbox 4 ay ücretsiz diye, kod da gönderdi. Lakin TV de filbox uygulaması yok. Ne yapabilirim???
Selamlar;
Konunun ilk mesajında da yazdığı üzere, ürününüze 2.43.2.0 yazılım yüklemeniz gerekmektedir. :
aydin60' Alıntı:Anladım fakat cihaz kendi üzerinde yeni güncelleme yok diyor. servis kurulum yapınca ne hikmetse onlarda son sürümde dedi. Filbox olayından da bahsettim, hiç haberleri yoktu.Ado' Alıntı:aydin60' Alıntı:İyi günler. Ben yeni 49UD9400 TV aldım. Yazılımı V 2.40.14.0 uygulama sürümü V.1.4.0.3.
Selamlar;
Konunun ilk mesajında da yazdığı üzere, ürününüze 2.43.2.0 yazılım yüklemeniz gerekmektedir. :