VESTEL TV KANAL GİDİP GELME SORUNU

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Merhaba, iyi günler. 2 gündür kanal problemi yaşıyorum. Bir apartmanda tek bir uydudan 10 kişi olarak faydalanmaktayız apartmanda sadece bende sorun var başka uydu alıcısı taktım onda da aynı sinyal bulamıyor. Kanal kurulumu yapıyorum 11 tane kanal buluyor bunlar STAR TV HD, DMAX, NTV gibi kanallar. Onlarda gidip geliyor ne denediysem olmadı. Hiç birşey yokken birden böyle oluverdi. Televizyonumu geçen sene Teknosa'dan almıştım MB140 bir anakarta sahip olduğunu biliyorum. Ne yapmam gerekli?

Santralden dairenize gelen kablo, uçlarındaki kollektör ve santral çıkışı kontrol edilmeli.

Sorun tesisat kaynaklı bence.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Sorun çanaktak üzerindeki lnb çıkışlarından birinde olabilir benim lnb 8 li çıkışlardan biri arızalandı diğer 7 tane çıkışıda etkiledi kısadevre yapıyor galiba bazen kanallarda sinyal oluyor bazende hiçbir kanalda sinyal olmuyor bazende kanalların bir kısmında sinyal varken diğer kısmında sinyal olmuyor diğer odadaki tvyide açtığımda salondaki tvde sinyal olmayan kanallarda sinyal geliyor sizin ya merkezi sistemdeki girişlerde veya lnb çıkışlarından birinde arıza kısa devre yapmış olabilir kablodan olacağını sanmıyorum ama tabi kabloyuda kontrol edin

Y Çevrimdışı

YasirHoca

Yeni Üye
24 Şub 2019
3
30
TV ye giren kablo ucunu değiştirdim ama sonuç değişmedi. En son Güncel 60 kanal buluyor bunun 24 ü radyo kalanı TV HD ve SD dahil bilindik olarak STAR ATV SHOW KANALD DMAX TLC gibi kanallar var bunlar normal çekiyor fakat diğer kanallar gelmiyor.

Geri
Üst Alt