VESTEL TV KANAL GİDİP GELME SORUNU

Y Çevrimdışı

YasirHoca

Yeni Üye
24 Şub 2019
3
30
Merhaba, iyi günler. 2 gündür kanal problemi yaşıyorum. Bir apartmanda tek bir uydudan 10 kişi olarak faydalanmaktayız apartmanda sadece bende sorun var başka uydu alıcısı taktım onda da aynı sinyal bulamıyor. Kanal kurulumu yapıyorum 11 tane kanal buluyor bunlar STAR TV HD, DMAX, NTV gibi kanallar. Onlarda gidip geliyor ne denediysem olmadı. Hiç birşey yokken birden böyle oluverdi. Televizyonumu geçen sene Teknosa'dan almıştım MB140 bir anakarta sahip olduğunu biliyorum. Ne yapmam gerekli?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
başka uydu alıcısındada sorun yaptığına göre tvde bir sorun yok demekki size gelen hatta problem olabilir.

Y Çevrimdışı

YasirHoca

Yeni Üye
24 Şub 2019
3
30
Apartmanda ki herkeste kanallar normal bende ise kanal aramada şuan 30 kanal buldu bunların içinde bilindik 3-5 kanal var STAR KANALD DMAX TLC falan diğerleri yok. Bu kanallar gayet düzgün çekiyor anlamadım gitti.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
hatta uydu alıcısını bağla türksatı seçip şebeke arama açık olarak tarat bakalım uydu alıcında bütün kanalları bulacakmı.eğer ondada bulmuyorsa size gelen hattı bir kontrol edin.

Kalenderadam Çevrimdışı

Kalenderadam

Aktif Üye
13 Eki 2018
203
40
Merhaba, iyi günler. 2 gündür kanal problemi yaşıyorum. Bir apartmanda tek bir uydudan 10 kişi olarak faydalanmaktayız apartmanda sadece bende sorun var başka uydu alıcısı taktım onda da aynı sinyal bulamıyor. Kanal kurulumu yapıyorum 11 tane kanal buluyor bunlar STAR TV HD, DMAX, NTV gibi kanallar. Onlarda gidip geliyor ne denediysem olmadı. Hiç birşey yokken birden böyle oluverdi. Televizyonumu geçen sene Teknosa'dan almıştım MB140 bir anakarta sahip olduğunu biliyorum. Ne yapmam gerekli?
Hocam aynı sorunu bende yaşamaktayım ne HD nede SD kanallar doğru düzgün çekiyor. Ara sıra gidiyor tam televizyon keyfi yapayım derken pat kanal gidiyor. Bende de vestel marka tv var sorun nedendir?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Kalenderadam Çevrimdışı

Kalenderadam

Aktif Üye
13 Eki 2018
203
40
Kalenderadam Kalenderadam, mb96 3,7,6 s mevcut
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@ TEKNOwest teknovest
Hocam konuda açıkça belirtilmiş fakat kafama takılan bir iki soru var cevap verir misiniz? Benim tv versiyonu sıfır 0 ile başlamıyor transition yazılımı yüklemem gerekir mi?

Son düzenleme:
Kalenderadam Çevrimdışı

Kalenderadam

Aktif Üye
13 Eki 2018
203
40
Kalenderadam Kalenderadam, mb96 3,7,6 s mevcut
Hocam sizden özür dileyerek tekrar bir soru sora bilir miyim? Yukarıda benimle paylaştığınız konuda 17MB96_3.7.6.S diye bir yazılım var bu yazılım benim tv için uyumlu mu? Kısacası 17 rakamı nedir

Geri
Üst Alt