Vestel TV her açılışta telefonla eşleşmek istiyor

K Çevrimdışı

kayas

Yeni Üye
20 Ocak 2020
6
46
Hrrkese merhabalar. Vestel televizyonumda son zamanlarda bir sorun yaşamaktayım. Evimdeki vestel smart tv yi her açtığımda android telefonuma tv den eşleşme isteği geliyor. Bluetooth ses bağlantısı isteği. İşin garibi bir- iki hafta öncesine dek böyle bir sorunum yoktu. Ve diğer ilginç durum aynı tv den işyerimde de var onda bunu yaşmıyorum. Tv ayarlarından ses ve görüntü paylaşımı ayarını kapalı yaptım. Gene de çözüm olmadı. Fikri olan varsa yardım rica ediyorum zira çok sinir bozucu bir durum. Bu arada unutmadan telefon bluetooth ayarlarından başkaları tarfından görülebilir seçeneğini de kapattım.

Screenshot_2020-04-23-16-49-08-58.jpg

K Çevrimdışı

kayas

Yeni Üye
20 Ocak 2020
6
46
Evet bluetooth ayarlarından eşleşmeyi kaldırdım. Ve her seferinde gelen eşleşme isteğini de reddediyorum.

K Çevrimdışı

kayas

Yeni Üye
20 Ocak 2020
6
46
Telefondan BT kapatınca da mı geliyor istek :alala
Hayır telefonda BT kapatınca gelmiyor ama BT yi kapatamıyorum çünkü sürekli bağlandığım cihazlar var. Hoparlör ve saat gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ses ayarlarından ses bağlantısını devre dışı bırakıp dener misiniz ?
Şimdi kontrol ettim ses bağlantısı zaten devre dışıymış.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kanallarının yedeğini alıp (otel modu değil normal yolla) tvye reset atsan acaba diyorum :alala

K Çevrimdışı

kayas

Yeni Üye
20 Ocak 2020
6
46
Şimdi farkettiğim bir şey var. Ayarlarda ses ve görüntü paylaşımını devre dışı yapıyorum ama televizyonu kapatıp açtığımda kendiliğinden tekrar etkin hale geliyor. Sanırım sorunun kaynağı bu. Nasıl çözebilirim bilmiyorum. Çok rahatsız edici bir durum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi farkettiğim bir şey var. Ayarlarda ses ve görüntü paylaşımını devre dışı yapıyorum ama televizyonu kapatıp açtığımda kendiliğinden tekrar etkin hale geliyor. Sanırım sorunun kaynağı bu. Nasıl çözebilirim bilmiyorum. Çok rahatsız edici bir durum.
Yukarıda dediğimi yaptınmı peki hiç?

Geri
Üst Alt