Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 TB limitinden söz ediyor.
Programın free sürümü ile ilgili olduğunu düşündüm ama muhtemelen değil. Programın web sayfasında böyle bir limitten söz edilmemiş.
Programın free sürümü ile ilgili olduğunu düşündüm ama muhtemelen değil. Programın web sayfasında böyle bir limitten söz edilmemiş.
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama sabahtan beri araştırıyorum ama elle tutulur bir sonuca ulaşamadım
acaba bu elimdeki 3tb diski nasıl tek parça MBR baştan biçimlendirecem
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama sabahtan beri araştırıyorum ama elle tutulur bir sonuca ulaşamadım
acaba bu elimdeki 3tb diski nasıl tek parça MBR baştan biçimlendirecem
Normalde limite takılmasaydık tek tıkla hemen hallederdik.
İçindeki dosyaları bir yere kopyalayın, sonra başlat menüsünden komut istemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları sırası ile gerçekleştirin;
diskpart yazıp enter'a basın ve diskpart uygulamasını çalıştırın
list disk yazıp sisteme bağlı diskleri görüntüleyin
select disk 0 (diskiniz kaç kaç numarada ise o numarayı yazıp enter'a basın, 0 (sıfır) örnek olarak verilmiştir.)
Normalde limite takılmasaydık tek tıkla hemen hallederdik.
İçindeki dosyaları bir yere kopyalayın, sonra başlat menüsünden komut istemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve şu komutları sırası ile gerçekleştirin;
Bu komutları sırası ile uygulayın. Takıldığınız adım olursa ekran görüntüsü atın, yardımcı olurum.
Ve Sonuç
Umarım Adımlarım Doğru Olmuştur
Şimdi bir flim yükleyip denicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eveeeeeet artık bilgisayarda hdd yi görmüyor galiba bu derdi kökten halletim
Neyse bunu hallettik har atamamışım yanlı 3tb diskim 2tb düştü bunu yükseltmenin bir yolu yokmu
Hdd yi bu şekilde biçimlendirince tv gördü şimdi problem 3tb diskin tamamını nasıl kullanabiliriz soru bu ? çünkü bilgisayarda bakınca üsteki resimde görüldüğü gibi hdd 2tb görünüyor
Anladığım kadarıyla bu yol pek olmayacak SOTA abi şimdide senin tavsiye ettiğin yolu deneyelim bence seni dinliyorum
Bu arada umut barışa da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum
Anladığım kadarıyla bu yol pek olmayacak SOTA abi şimdide senin tavsiye ettiğin yolu deneyelim bence seni dinliyorum
Bu arada umut barışa da katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum