Vestel Tv Hdd yi görmüyor

MBR olarak kaldıysa bence görecektir.
Diskinize erişebilmeniz bile yeter, içine dosya atıp denemenize gerek yok.
hemen deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malesef olmadı kapasite değişmiyor

Ekran-Goruntusu-10.png

Son düzenleme:
Bılgılerını ozel mesajdan atıver.

3 tb hdd 2tb gozukuyor 1tb off konumdaydı.

Dıskpart uzerınde hdd komple sılıp tekrardan hdd tekrardan yapılandırıp 3tb tek parca ntfs olarak bıcımlendırıldı.

sonucu beklıyoruz. :ok

Ufak bir araştırma ile 4K yazma ile ilgili bir şey olduğunu buldum ama siz bölümleri birleştirdiniz değil mi?
malesef yine görmedi

taşınabilir sürücü bağlı değil hatası veriyor

anladığım kadarıyla burada özetliyor vatandaş

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

malesef yine görmedi
İki bölüm oluşturmayı deneyin.
Diskinizin 4K yazma (Advanced Format) desteğinin olması gerekiyormuş.
MBR olarak kullanabilmek için.
Şu an fazla müsait değilim, şu linki inceleyin derim;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Lınkte yazı windows tabanlı ısletım sıstemlerıne atıfta bulunmus.

o yazıyı incelediğimde elimdeki 3tb diskin Öykünmeli 4K (512e) disk olduğunu gördüm

o yazıyı incelediğimde elimdeki 3tb diskin Öykünmeli 4K (512e) disk olduğunu gördüm

Durum ya TV'nin yazılımındaki destekten kaynaklı ya da diskin yapılandırmasından kaynaklı.
2 bölüm halinde olacak şekilde mbr olmuyorsa eğer, evinizde DLNA destekli modem varsa modemin USB girişine takıp modem arayüzünden DLNA paylaşımına açmayı deneyin. O zaman TV'deki medya tarayıcıdan DLNA cihazınızı ve dosyalarınızı görebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Ya da pc üzerinden dlna yapmalısınız ki o zaman da pc nizin açık kalması gerekecek.

Vestel'e mesaj atıp sorun derim.

TV 3tb hdd tekparcada adreslıyemıyor.

2tb + 1tb seklınde hdd bolerek sorunu cozuk. :ok

sota hocam diski 2+1 olarak biçimlendirerek sorunu halletti buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum umut barış senden ve sota hocamdan Allah razı olsun günün bu saatine kadar benle uüğraştınız hiç karşılık beklemeden size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ikinize de çok teşekkür ediyorum Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah

Eyvallah hocam Mevlam sendende razı olsun. Bılgı paylastıkca cogalır. :ok

dostum tv ler 2 tb dan sonra hardiski görmüyor hardiski bilgisayarda 2 ye böl 1,5 tb olarak 2 parça halinde tv görecektir benim de 4 tb vardı hardiski pc den disk bölümlemeden eşit 2 ye böldüm tv görüyor kesin çözüm

Geri
Üst Alt