Vestel TV de halk TV yi açınca ekran küçülüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sidar2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sidar2000

Aktif Üye
Puan 93
Çözümler 0
sidar2000
Dostlar iyi akşamlar. Vestel 49ub8300 MB 120 anakart li telecizyonumda halk TV yi açınca kanal ekranın 6 da 1 oranında küçülüyor. Diğer TV ler normal , tek halk TV de oluyor. Aklıma eski tüplü TV Ler geldi.
Hey gidi günler .

Aşağıya resimde koyuyorum.
@fikoloji
@Umut Barış
@Adem Helvacı
@Sota
Mahşerin 4 atlisini çağırıyorum.

IMG_20201006_203436.jpg

hbb tv kapalı konuma alırmısın

hbb yi kapattığınızda da kanalların aktif ekran uygulamalarını da engellediğinizi biliyorsunuz umarım?

yan ekran özelliği kullandığınız bir uygulama ise isterseniz tv yi sıfırlayın, öyle deneyin.

hbb yi kapattığınızda da kanalların aktif ekran uygulamalarını da engellediğinizi biliyorsunuz umarım?

yan ekran özelliği kullandığınız bir uygulama ise isterseniz tv yi sıfırlayın, öyle deneyin.

Yok hocam bilmiyordum. En iyisi bir format atmak sanirim

böyle gidersen muradına eremeden engel yoluna sevk edersin yetkili etkilileri.

derdinizle alakalı ilgili bölüme mesajınızı yazabilirseniz yetkili ustalar online olduklarında yardımcı olacaklardır. @mir elektronik

merhaba ustalarım panel yazılımına ihtiyacım var ivedi şekilde :) yardım edecek varmı şuan

Hbb yi kapatinca normale döndü. Açınca ekran küçüldü. Sanırsam yazilimsal sorun.

Hbb yi kapatinca normale döndü. Açınca ekran küçüldü. Sanırsam yazilimsal sorun.
Aslında yazılımsal da değil, yayıncı kuruluş hatalı gönderim yapıyor bu nedenle sorun oluşuyor, vestelde banane suç onların diyor hiç uğraşmıyor ☺️

Bende de ara ara oluyor, kapat aç yapıyorum TV'yi düzeliyordu.
Ya da kanal veya mod değiştirince.

Geri
Üst Alt