D Çevrimdışı denile Yeni Üye 9 Nis 2020 22 28 Haz 2020 #1 İyi akşamlar, bugün feed aktarım yayınlarını duydum, Vestel'de bu frekansları alabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim...
İyi akşamlar, bugün feed aktarım yayınlarını duydum, Vestel'de bu frekansları alabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim...
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,009 28 Haz 2020 #2 Şebeke arama ile çıkıyordu o frekanslar sanki. Feed aktarım dedikleri şey canlı yayın frekansı değil mi?
Şebeke arama ile çıkıyordu o frekanslar sanki. Feed aktarım dedikleri şey canlı yayın frekansı değil mi?
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 29 Haz 2020 #3 Hayır ,tvde "kör tarama" fonksiyonu yok ,frekansı elle girmek gerekir
D Çevrimdışı denile Yeni Üye 9 Nis 2020 22 29 Haz 2020 #4 teraspy' Alıntı: Hayır ,tvde "kör tarama" fonksiyonu yok ,frekansı elle girmek gerekir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, sağolun Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 29 Haz 2020 Umut Barış' Alıntı: Şebeke arama ile çıkıyordu o frekanslar sanki. Feed aktarım dedikleri şey canlı yayın frekansı değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, canlı yayın frekansını kastediyorum. Şebeke aramaya bir bakayım sağolun.
teraspy' Alıntı: Hayır ,tvde "kör tarama" fonksiyonu yok ,frekansı elle girmek gerekir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, sağolun Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 29 Haz 2020 Umut Barış' Alıntı: Şebeke arama ile çıkıyordu o frekanslar sanki. Feed aktarım dedikleri şey canlı yayın frekansı değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet, canlı yayın frekansını kastediyorum. Şebeke aramaya bir bakayım sağolun.