Dikey çizgi sorunu tamir ediliyor ama Yatay olanda panel değişimi gerekiyor diye hatırlıyorum.Garantisi bitti TV nin panel mi gitmiştir herhangibi darbe vb birşey olmadı ama
garanti varsa zaman kaybetmeden arıza kaydı oluşturun yatay çizgi arızası panel kaynaklı.
Görüntü harici herşey var ekrana dokununca seste gidip geliyor.Garanti varsa servis çağırın.
Panel veya elektronik kart kaynaklı olabilir.
TV'de yayın sesi vs var mı peki?
Panele telefon ışığı tut bakalım görüntü hayal meyal var mı![]()
Abi kumanda dan açma butonuna basınca açılma ışığı oluyor yani alt ledler yanıyor anladığım kadarıyla ama görüntü yokPanele telefon ışığı tut bakalım görüntü hayal meyal var mı![]()
Gördüğüm kadarıyla en üstte bir çizgi var başka çizgi yok.Dikey çizgi sorunu tamir ediliyor ama Yatay olanda panel değişimi gerekiyor diye hatırlıyorum.
ses var görüntü yok panel ışığı yanıyorsa panel arızalıdır.Abi kumanda dan açma butonuna basınca açılma ışığı oluyor yani alt ledler yanıyor anladığım kadarıyla ama görüntü yok
Sen panele ışık tut bakalım ,ses var görüntü yoksa ilk yapılacak iş benceAbi kumanda dan açma butonuna basınca açılma ışığı oluyor yani alt ledler yanıyor anladığım kadarıyla ama görüntü yok
Gördüğüm kadarıyla en üstte bir çizgi var başka çizgi yok.
Panel ne kadar acaba sadece yerel kanalları izliyor bizimkiler netflix vb bakmıyorlar
Eve geçtim artık yarın bakayım bakalımSen panele ışık tut bakalım ,ses var görüntü yoksa ilk yapılacak iş bencehayalet görüntü de yoksa bir panelciye götürmeleri gerekir.
Kardeşime yazdım telefon ışığı ile bak bakalım görüntü varmı altta hafiften gölge gibi diye sordum yok dedi panel gitti o zamanSen panele ışık tut bakalım ,ses var görüntü yoksa ilk yapılacak iş bencehayalet görüntü de yoksa bir panelciye götürmeleri gerekir.