cevap için teşekkürler fakat malesef olmadı tvyi kapatıp açıyorum normal kanallar açılıyor ana ekran düğmesine bastığımda gene ses ve görüntü menüsü çıkıyor. video ekledimYoutube veya benzeri uygulamalarda video seyrederken goruntu ve ses menusu acilir,ana menüye geçmek için uygulamayı kapatmanız gerek.
denedim hocam aynıhdmı değil de tv modunda denermisin
youtube deneme amaçlı açıp çıkış yaptım sonrası kanal ekranıvideoya aldiginiz kanal görüntüsü mü youtube görüntüsü mü.ilk anda youtube aciliyor sonrasi belli degil,eger youtube degil ise ilk kurulum veya fabrikay ayarlarina dönmeyi deneyebilirsiniz,aktuel yaziliminiz güncel degilse güncelleme yapabilirsniz.
teknowest ustanin dedigi modda ,hdmi modunda da ayni sekilde görüntü ses menüsü aciliyor..
sanki vieoda harici uydu reciver hdmi üzerinden kullaniyorsunuz?!Eger dahili uyduda benzeri problem var ise güncelleme kontrolü yapin menüden,yok ise fabrika ayarlarina dönebilirsiniz servis menüsünden, bütün ayarlarinizi yeniden yapmaniz gerekir bu secenekte..denedim hocam aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
youtube deneme amaçlı açıp çıkış yaptım sonrası kanal ekranı
üstad kumanda sağlam sanırım, telefonumda nfc olmadığı için uygulamayı deneyemedimKumandanız bozuk olmasın? Telefona Vestel Smart Remote yüklemeyi deneyin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tv nin kendi dahili uydu alıcısını mı? Kullanıyorsunuz. Harici mi? İlk mesajdaki resimde sağ üst köşede harici bir cihaz daha görünüyor. Harici cihaz kullanıyorsanız o cihazı kapatın televizyonu da tv moduna alıp deneyin.üstad kumanda sağlam sanırım, telefonumda nfc olmadığı için uygulamayı deneyemedim
Harici uydu alıcı ile kullanıyorum, dediğiniz gibi yaptım gene aynıTv nin kendi dahili uydu alıcısını mı? Kullanıyorsunuz. Harici mi? İlk mesajdaki resimde sağ üst köşede harici bir cihaz daha görünüyor. Harici cihaz kullanıyorsanız o cihazı kapatın televizyonu da tv moduna alıp deneyin.
tvyi aldığımdan beri tivibu kullanıyorum ana menüye geçişte hiçbir sıkıntı yaşamıştımBir yanlisiniz olmasi lazim,harici uydu hdmi ile baglantili ise yayin sirasinda ana menüye gecemezseniz,ama tv yayinlarini dahili uydudan seyrettiginiz anda veya kaynaklari hdmi den " tv ,back av , vga/pc ,ypbpr " kaynaklarindan herhangi birine gecirdiginizde bahsettiginiz olay gerceklesmez..
evet kesiyor şu an düzeldiKumandanın en üst sırasında sağda yer alan tuş kanal yayınını kesemiyor mu? Herhangi bir kaynak değişikliği ve sonrasında menü tuşu sonuç vermiyor mu?