teşekkür ederim cevabınız için..Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Uzaktan kumanda ile veya tv üzerindeki tuştan start verdiğinizde tv çalışmıyorsa yazılımsal sorun olma ihtimali var. Yazılımı deneyin uzaktan kumandanın sağlam olduğundan emin olun.teşekkür ederim cevabınız için..
Bu hata yazılım sorunumu ?
Tv start veriyorum görüntü 1 sn de gelip gidiyor tv kapanıyorUzaktan kumanda ile veya tv üzerindeki tuştan start verdiğinizde tv çalışmıyorsa yazılımsal sorun olma ihtimali var. Yazılımı deneyin uzaktan kumandanın sağlam olduğundan emin olun.
MB96 bellek seçer,farklı boş ve fat32 formatlı bellekle de denemelisin ,bende zor yüklüyorum tvye.Tv start veriyorum görüntü 1 sn de gelip gidiyor tv kapanıyor
Linkini verdiğim yazılımı yükleyin.Tv start veriyorum görüntü 1 sn de gelip gidiyor tv kapanıyor
Yazılımı yükledim ama yine aynı şekilde açılıp 1 sn sonra kapanıyorLinkini verdiğim yazılımı yükleyin.
Yok kardeşimKumanda tusu basılı kalıyo olabilir ki?
ikinci kez yazılım yüklemeyi denememde oldu. çok teşekkür ederimLinkini verdiğim yazılımı yükleyin.
Rica ederim.Yok kardeşim
ikinci kez yazılım yüklemeyi denememde oldu. çok teşekkür ederim
sabah yazılımdan sonra düzelmişti ama az önce tekrar açtım tv yi yine aynısını yaptı yaRica ederim.
Buradaki yazılım full mu abi ? Değilse full yazılım gönderirmisin birde onu deneyeyim teşekkürlerYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
FullBuradaki yazılım full mu abi ? Değilse full yazılım gönderirmisin birde onu deneyeyim teşekkürler