Linkte cevap yazıldı.Vestel 40FA5050 yazılıma ihtiyacım var
Besleme kartı ve led bar kontrol edilmeliAaa, ekrana fener tutunca bir ünlem işareti var
Üstamın dediği gibi led barınız yada besleme kartınız arızalı.Aaa, ekrana fener tutunca bir ünlem işareti var
Fenerle bakarak uydu taraması yapınca, tarama sonunda direk ilk baştaki ekrana geliyor.Üstamın dediği gibi led barınız yada besleme kartınız arızalı.
Sorunu yazılımsal olarak çözemezsiniz.
Kurulum menüsünde diseqc ayarını mutlaka yapın yapılmazsa kanal bulmaz.Fenerle bakarak uydu taraması yapınca, tarama sonunda direk ilk baştaki ekrana geliyor.
"! Henüz herhangi bir kanal eklenmedi
Kanalları eklemek için lütfen Kurulum
menüsüne gidiniz"
Yapıyorum. Ama tarama sonunda yukarıda belirttiğim menüye atıyor. Diğer tv de kabloyu denedim sorun yok sinyallerdeKurulum menüsünde diseqc ayarını mutlaka yapın yapılmazsa kanal bulmaz.
Tekrar deneyeyimYapıyorum. Ama tarama sonunda yukarıda belirttiğim menüye atıyor. Diğer tv de kabloyu denedim sorun yok sinyallerde
Aynı durumYapıyorum. Ama tarama sonunda yukarıda belirttiğim menüye atıyor. Diğer tv de kabloyu denedim sorun yok sinyallerde
Tekrar deneyeyim
Yazılımsal değil led arızası var.Android box taktım hdmi bağlantı ile. Ses çıkıyor. sıkıntı yok görselde fener ile bakınca. Sorun net nokta atışı şu denilebilir mi?
Maalesef panel arızasıHayırlı akşamlar hocam öncelikle konuyu doğru başlık altınamı yazdım bilemedim.
Vestel marka televizyonumda iki gündür ekran resimlerde görüldüğü gibi. 3 saniye düzgün 3 saniye ekranın her yerinde çizgiler çıkıyor. Arıza panel arızasımı yoksa elekrtonik aksam arızasımıdır. Tamir ettirmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.