Vestel TV 65UD9000 led arızası

O Çevrimdışı

OzQuR

Yeni Üye
18 Şub 2023
4
50
vestelden 3 sene önce aldığım 55 inch tv 1 yılda arızalanınca yerine 65UD9000 tv alındı ve yaklaşık 1 buçuk sene sonra ledlerin bir kısmı arızalandı(garantisi henüz bitmişti)İzmir/Karşıyaka yetkili servisine başvurdum:led arızası dediler ve ortalama 1500-2000 tl civarında masrafı olduğu belirtldi.bir süre sonra bu ürünün yedek parçası olmadığı söylenip yerine bir üst model değişim hakkım olduğu belirtildi(led arızasını ben ödemem şartıyla)tmm dedim ama bana 9864,00 tl fiyat çıkarıldı.bir led bu kadar olurmu diye itiraz ettiğimde sizin panel değişecek bu fiyat panel fiyatı deyip işi panel arızasına çevirip maalesef oldu bittiye gitirilmeye çalışıldı.itiraz ettim ama onlar ısrarla panel arızası dediler.çevremdeki tv tamircisi arkadaşlara sordum hepsinin ortak fikri:''ledlerin bir kısmı yanmış,panel arızası değil''oldu.başta @ademhelvacı ustamız(topram :) olmak üzere siz değerli arkadaşlardan ricam:öncelikle bilirkişi getirerek arızanın ledlerden olduğunu kanıtlamam gerekiyor sanırım.yapabileceklerim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.herkese selam eder esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dilerim.uzun oldu biraz kusura bakmayın.
not:tv servise hiç gitmedi.fotodan değerlendirmişlerdi arızayı.

65UD9000-tv.jpg

O Çevrimdışı

OzQuR

Yeni Üye
18 Şub 2023
4
50
banada led arızası gibi geldi.sanırım bu bir panel arızası değil ama bunun led arızası olduğunu kanıtlamam gerekiyor.resmi olarak ne yapmam gerekir sizlerce.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Ben led ve besleme kartı fiyatını beraber veriyorum çünkü bir çok kullanıcı tvyi stand by da tutuyor besleme kartı ısıdan kaynaklı lehim atıkları oluyor bir süre sonra besleme kartı led voltajı nı kesiyor yada arızalanıyor riske etmemek için beraber değiştiriyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Ben led ve besleme kartı fiyatını beraber veriyorum çünkü bir çok kullanıcı tvyi stand by da tutuyor besleme kartı ısıdan kaynaklı lehim atıkları oluyor bir süre sonra besleme kartı led voltajı nı kesiyor yada arızalanıyor riske etmemek için beraber değiştiriyorum
En mantıklısı her ikisinin fiyatını vermek ilk müdahalede çözüm olur.

O Çevrimdışı

OzQuR

Yeni Üye
18 Şub 2023
4
50
sonuç itibariyle beslemede bir arıza varsa ve besleme kartı onarılsa bile ledlerin bir kısmı yanmış değilmi?ikisininde değişmesi gerekiyor yanlış anlamadıysam.

Geri
Üst Alt