AVR'yle birlikte alma sebebim şu an bir sorunum yok fakat HD sesler alabilmek için galiba bir oynatıcıdan oynatmam gerekiyor içeriği o yüzden alacağım bir de durumlar sıkışık biraz şu ara . AVR sistemler konusunda çok haklısınız ben de büyük ihtimal bu işe başlayan çoğu kişi gibi hazır paket bakarken AVR'ye yöneldim.Galiba makineyi Avrupadan getirip hoparlör setini buradan alacağım.Bence fazla ısrarcı olmayın bu konuda "neden açmıyor" diye,alırsın bir tane güzel "Android TV Box" her bir şeyi açarsın
ama bu işlerin de %100 Garantisi olmasa bile BOX lar her zaman güzel iş görüyorlar
2-aynen benim PC de öyledir ve güçlü bir sistem olmadığı için bu tip içerikleri ya açmaz ya da zorlanarak v.s açıyor
3-HDD ler de fazla sorun çıkmıyor ama benim ki gibi Tosh Canvio olursa sıkıntı da oluyor güç yetmemesi sebebiyle
aklınız da bulunsun!
Ya da ext.adaptörlü HDD kullanmaya bakınız
4-bunun için görmek/bakmak lazım,net bir şey yazamam bu konuda ama işin içine 2.0 desteği+HDR v.s girdimi
bazı paneller de uyum sorunu çıkıp HDR leri düzgün açamıyor!
Benim ext.HDD lere bazı konular da güvenim fazla yok veya panellere!
PC ve BOX lar daha sağlıklı neticeler veriyor,tabi bunlar da yeterli güce sahipse
5-"AVR" zaten son yılların olmazsa-olmaz durumu oldu,şayet işin içinde AUDIO isteği ve bilgisi v.s varsa
Ancak BOX ı sen her zaman alabilirsin,AVR yi sonra bir şekilde alırsın,"Gamer" mısın? ve biraz paraya kıy
NVidia-Shield al o zaman>>>all-in-one gibi olsun sana
AVR+Speaker sistemler dipsiz kuyu misali yaw ne versen yetmiyor! bir de TR de aşırı pahalı,dışarı dan
getirmek lazım
++
Ve HDR konusu,kardeş sen bunu unut!
HDR yi neden açacaksın? diyelim ki içerik harbi HDR çekim olsun ki kjaç tane böyle harbi içerik var!
Açarsan normal panelin görüntüsü buzulur,özellikle Backlight-Brightness değerleri;aşırı fazla açılıyor
bu da resmi bana göre olması gereken de çok daha fazla ışıklı hale getiriyor özellikle zifiri karanlık
ortamlar da araba farı gibi oluyor!
Bu arada UHD paneller de "Vivid" pic.mode lar da sorunlu hale geliyor>>>FHD panellere göre
yaw bu herifler ne yapacaklarını şaşırmışlar biz normal/standart özellikle "doğal" bir resim olmasını istiyoruz
bunlar aşırı parlak-sature anime film gibi abuk işler yapıyorlar milleti renk körü yaptılar
HDR istememin sebebi böyle belgesel tarzı şeylerde çok farkettirdiğini düşünüyorum ve 250 gb'a yakın içerik indirdim o da var biraz.
Ek olarak yazılımı downgrade yapsam açar mı sizce ? Ben cidden anlayamadım aynı videonun başka tvde çalışıpta benimkinde çalışmamasını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bir TvBox öneriniz var mı ?Bence fazla ısrarcı olmayın bu konuda "neden açmıyor" diye,alırsın bir tane güzel "Android TV Box" her bir şeyi açarsın
ama bu işlerin de %100 Garantisi olmasa bile BOX lar her zaman güzel iş görüyorlar
2-aynen benim PC de öyledir ve güçlü bir sistem olmadığı için bu tip içerikleri ya açmaz ya da zorlanarak v.s açıyor
3-HDD ler de fazla sorun çıkmıyor ama benim ki gibi Tosh Canvio olursa sıkıntı da oluyor güç yetmemesi sebebiyle
aklınız da bulunsun!
Ya da ext.adaptörlü HDD kullanmaya bakınız
4-bunun için görmek/bakmak lazım,net bir şey yazamam bu konuda ama işin içine 2.0 desteği+HDR v.s girdimi
bazı paneller de uyum sorunu çıkıp HDR leri düzgün açamıyor!
Benim ext.HDD lere bazı konular da güvenim fazla yok veya panellere!
PC ve BOX lar daha sağlıklı neticeler veriyor,tabi bunlar da yeterli güce sahipse
5-"AVR" zaten son yılların olmazsa-olmaz durumu oldu,şayet işin içinde AUDIO isteği ve bilgisi v.s varsa
Ancak BOX ı sen her zaman alabilirsin,AVR yi sonra bir şekilde alırsın,"Gamer" mısın? ve biraz paraya kıy
NVidia-Shield al o zaman>>>all-in-one gibi olsun sana
AVR+Speaker sistemler dipsiz kuyu misali yaw ne versen yetmiyor! bir de TR de aşırı pahalı,dışarı dan
getirmek lazım
++
Ve HDR konusu,kardeş sen bunu unut!
HDR yi neden açacaksın? diyelim ki içerik harbi HDR çekim olsun ki kjaç tane böyle harbi içerik var!
Açarsan normal panelin görüntüsü buzulur,özellikle Backlight-Brightness değerleri;aşırı fazla açılıyor
bu da resmi bana göre olması gereken de çok daha fazla ışıklı hale getiriyor özellikle zifiri karanlık
ortamlar da araba farı gibi oluyor!
Bu arada UHD paneller de "Vivid" pic.mode lar da sorunlu hale geliyor>>>FHD panellere göre
yaw bu herifler ne yapacaklarını şaşırmışlar biz normal/standart özellikle "doğal" bir resim olmasını istiyoruz
bunlar aşırı parlak-sature anime film gibi abuk işler yapıyorlar milleti renk körü yaptılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Youtube'daki HDR videoda da ses var görüntü yok.Youtube den 4k hdr video açabiliyor musunuz ?
Son düzenleme: