Kablo sağlamlığı gerekirse bir cihazda test ediniz, kablo da sağlamsa servisten destek alınızKablolu olarak bağlantı yaptım ama cihaz internette girmiyor o şekilde de
Kablo sağlamlığı gerekirse bir cihazda test ediniz, kablo da sağlamsa servisten destek alınızKablolu olarak bağlantı yaptım ama cihaz internette girmiyor o şekilde de
selam,Съвместим ли е Finlux с MB211?
Yeni sürümleri çıktığı gibi ekliyoruz takip edinizYeni yazılım yokmu arkadaşlar, tvde yaşadığım birkaç sorun var bu konuda daha öncede bahsetmiştim, bazen tv'yi açtığımda wi-fi ye bağlanmıyor fişi çekip takmadanda düzelmiyor. Ara arada tvyi açtığımda ses var menü görüntüsü var fakat yayının görüntüsü gelmiyor daha sonra wi-fiye bağlanınca (köşede yeşil dünya ikonu çıkınca) görüntü geliyor bu 10-15 sn sürüyor bazende kumanda tutukluk yapıyor, yön tuşları çalışıyor fakat 123...tuşlarını algılamıyor. Sorunların yazılımsal olduğunu düşünüyorum, siz ne dersiniz ustalarım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selam,Mb211 son güncelleme hangi versiyon v3 icin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu ss iptv ana ekrana kısayol olarak nasıl alınıyor bilen varmı ?
Kısayol icin demiştim kötü olmaması sanırım vestelde uygulamayı ana ekrana taşı seçeneği varSelam,
3.19.8.1 yazılımı en son sürümdür.
Uygulama içindeki uygulama ana menüye eklenemez
Uygulama gelebilir ama app store içindeki uygulamalar ana menüye gelemezKısayol icin demiştim kötü olmaması sanırım vestelde uygulamayı ana ekrana taşı seçeneği var
sagolun