Vestel Televizyonumda Netflix Uygulaması Yok Ancak Telefon İle Bağladığımda Açılıyor (Lütfen Yardım Edin)

S Çevrimdışı

sonerblt

Yeni Üye
20 Ağu 2019
4
25
Vestel Televizyonumda Netflix Uygulaması Yok Ancak Telefon İle Bağladığımda Açılıyor Kumandada Herhangi Bir Tuş Yok Ancak Telefonumdan Televizyonumda Yayınlama Tuşuna Bastığım da Yayınlıyor. Not: Ekran paylaşımı değil direk netflix uygulamasından girip işarete bastığım da oluyoe sonra tvden ayarlardan cihaz a baktığımda cihaz olaeak tv yr gösteriyor ama store da ve başka yer de yok ltfen yatdım edin..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Kartın nedir,bunu menü + 4+7+2+5 ile öğrenirsin,en üstte yazar MBxxx diye

S Çevrimdışı

sonerblt

Yeni Üye
20 Ağu 2019
4
25
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

menü ye girdim de 4 de medya tarayıcı var numara olarsk drğil de girmem gerken bölüm adı olark yazabilir misin?

öğrendim MB100

S sonerblt, teraspy teraspy

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Evet, maalesef bu kartlarda netflix yok diye biliyorum ,ancak yazdığın "yansıtma" yöntemiyle izliyebilirsin, ama acaba modlamayla gelirmi,gelse de açılırmı bilmiyorum,çünkü bendeki kartlar imzamda yazıyor,bu yüzden mb100 kartta deneme şansım yok.
Veya eğer tanıdıklarında ,arkadaşlarında falan üzerinde "netflix" tuşu olan kumanda bulabilirsen denemeni isterim,o tuşa basınca gelecekmi netflix, ama dediğim gibi ,emin olmamakla birlikte sanki o modelde yok diye biliyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet, maalesef bu kartlarda netflix yok diye biliyorum ,ancak yazdığın "yansıtma" yöntemiyle izliyebilirsin, ama acaba modlamayla gelirmi,gelse de açılırmı bilmiyorum,çünkü bendeki kartlar imzamda yazıyor,bu yüzden mb100 kartta deneme şansım yok.
Veya eğer tanıdıklarında ,arkadaşlarında falan üzerinde "netflix" tuşu olan kumanda bulabilirsen denemeni isterim,o tuşa basınca gelecekmi netflix, ama dediğim gibi ,emin olmamakla birlikte sanki o modelde yok diye biliyorum.
Orjinalinde yok abi , mod ile gelebiliyor

S Çevrimdışı

sonerblt

Yeni Üye
20 Ağu 2019
4
25
Tanıdığım da vestel kumandalı kumandasında netflix butonu olan bir kumanda alıp denedim ve netflix açıldı ama uygulamarımda felan store de bulamkgorum teraspy teraspy

Tanıdığım da vestel kumandalı kumandasında netflix butonu olan bir kumanda alıp denedim ve netflix açıldı ama uygulamarımda felan store de bulamkgorum teraspy teraspy
ve modlama felan nasık yapılacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teraspy teraspy

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
arkadşıma da üzerinde netflix butonu olan vestel kumandası aldım ve açıldı nasıl yapıcam yardımcı olur musnuz?
Aşağıdaki linkte herşey var,oradan dosyaları indir önce:

Sonra ister bu konuyu:
İstersen bu siteden takip ederek:

Yapabilirsin büyük ihtimalle :ok

Geri
Üst Alt