Çözüldü Vestel televizyona yanlış yazılım yükledim ne yapmam gerekiyor?

G Çevrimdışı

gncinc

Yeni Üye
20 Ağu 2024
7
28
Merhaba. Vestel MB96 tvye yeni yazılım yüklemeye çalıştım ama sonucunda tv kapandı ve açıldığında ekranda Vestel yazısı ve üzerinde de renkli dikey çizgiler oluştu. Sorun çözülür mü yoksa tv tamamen boldu mu?

Çözüm
TV1ace34c5cb9a3c7a0.jpg
TV244513277cc0d6769.jpg
TV374b5bf27cdbd3556.jpg

Youtube açılmadığı için yeni yazılım yüklemek istedim. Bir de yükleme yaparken usb çıkarıldı yazdı.
Bildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın.
G Çevrimdışı

gncinc

Yeni Üye
20 Ağu 2024
7
28
Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa tüm yardımları ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sayesinde birçok sorunu çözdüm. Her konuda tek tek ilgilendi ve beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Gerçekten başta Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa tüm yardımları ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sayesinde birçok sorunu çözdüm. Her konuda tek tek ilgilendi ve beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Gerçekten başta Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Sorunu çözecek yazılımı bildirim ile göndermiştim. Yazılım sorunu çözmediyse nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizler de öğrenmiş oluruz cahil kalmayalım. :)

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizler de öğrenmiş oluruz cahil kalmayalım. :)
tabiki By_Trol beyden aldığımız yazılımı önce ayıkladık sonrada flaş belleği fat 32 formatında biçimlendirip ayıkladığımız dosyadaki bın dosyalarını klasör olmadan flaş belleğin kendi içine atıp yazılımı yükledi sonrada hd kanal frekanslarını girerek kanalları yükledik ve sorun yaşayan arkadaşa tv box almasını tavsiye ettim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
tabiki By_Trol beyden aldığımız yazılımı önce ayıkladık sonrada flaş belleği fat 32 formatında biçimlendirip ayıkladığımız dosyadaki bın dosyalarını klasör olmadan flaş belleğin kendi içine atıp yazılımı yükledi sonrada hd kanal frekanslarını girerek kanalları yükledik ve sorun yaşayan arkadaşa tv box almasını tavsiye ettim
Farklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
vestel tv lere bu şekilde yazılım atılıyor başka markalarda daha farklı yöntemler olabiliyor

sorun yaşayan arkadaş televizyonu sadece kumandadan çalıştırıp izlemesini biliyor by trol bey bende ona bu konu hakkında teknik bilgi verdim forum üyemiz mağdur olmamalı 🤗

televizyonlarda ve bilgisayarda problem yaşayan forum üyelerine seve seve yardımcı olabilirim by trol bey

ayriyetten fotoğrafçılıkla ilgili biraz iş tecrübem var bu konuda bile yardımcı olurum tavsiye forumu üyelerimize😊

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Bu arada size bir ikazım olacak konu açarken alakalı bölüme açmanız daha doğru olur. Alım satım alanına tv arızasına ait konu açmışsınız. Konunuzu ait olduğu bölüme aktaracağım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Kanal kurulumu ve hazır kanal dosyası için linki inceleyin.

Geri
Üst Alt