Bildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın.
Youtube açılmadığı için yeni yazılım yüklemek istedim. Bir de yükleme yaparken usb çıkarıldı yazdı.
Sorunu çözecek yazılımı bildirim ile göndermiştim. Yazılım sorunu çözmediyse nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizler de öğrenmiş oluruz cahil kalmayalım.Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa tüm yardımları ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sayesinde birçok sorunu çözdüm. Her konuda tek tek ilgilendi ve beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Gerçekten başta Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Aynı cevabı size de yazıyorum. Sorunu çözecek yazılımı bildirim ile göndermiştim. Yazılım sorunu çözmediyse nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizler de öğrenmiş oluruz cahil kalmayalım.Yönetici arkadaşlar arkadaşın sorununu tarafımca hallettim konuyu çözüldü durmuna getirebilirsiniz
tabiki By_Trol beyden aldığımız yazılımı önce ayıkladık sonrada flaş belleği fat 32 formatında biçimlendirip ayıkladığımız dosyadaki bın dosyalarını klasör olmadan flaş belleğin kendi içine atıp yazılımı yükledi sonrada hd kanal frekanslarını girerek kanalları yükledik ve sorun yaşayan arkadaşa tv box almasını tavsiye ettimNasıl çözüldüğünü yazarsanız bizler de öğrenmiş oluruz cahil kalmayalım.
Farklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.tabiki By_Trol beyden aldığımız yazılımı önce ayıkladık sonrada flaş belleği fat 32 formatında biçimlendirip ayıkladığımız dosyadaki bın dosyalarını klasör olmadan flaş belleğin kendi içine atıp yazılımı yükledi sonrada hd kanal frekanslarını girerek kanalları yükledik ve sorun yaşayan arkadaşa tv box almasını tavsiye ettim
vestel tv lere bu şekilde yazılım atılıyor başka markalarda daha farklı yöntemler olabiliyorFarklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.
sorun yaşayan arkadaş televizyonu sadece kumandadan çalıştırıp izlemesini biliyor by trol bey bende ona bu konu hakkında teknik bilgi verdim forum üyemiz mağdur olmamalıFarklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.
televizyonlarda ve bilgisayarda problem yaşayan forum üyelerine seve seve yardımcı olabilirim by trol beyFarklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.
ayriyetten fotoğrafçılıkla ilgili biraz iş tecrübem var bu konuda bile yardımcı olurum tavsiye forumu üyelerimizeFarklı bir çözüm mü var diye düşünmüştüm.
Bu arada size bir ikazım olacak konu açarken alakalı bölüme açmanız daha doğru olur. Alım satım alanına tv arızasına ait konu açmışsınız. Konunuzu ait olduğu bölüme aktaracağım.Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa tüm yardımları ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sayesinde birçok sorunu çözdüm. Her konuda tek tek ilgilendi ve beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Gerçekten başta Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
by trol bey size sorum olacak sizinle veya başka bir adminle iletişime geçmem mümkünmüdür ?Bu arada size bir ikazım olacak konu açarken alakalı bölüme açmanız daha doğru olur. Alım satım alanına tv arızasına ait konu açmışsınız. Konunuzu ait olduğu bölüme aktaracağım.
bize ulaştan bana geri dönüş yapılmadı hiç forum ile ilgili birkaç sorunum varForum sahibi Sota ile iletişime geçebilirsiniz forumun en altında bize ulaşın bölümü var oradan iletişim kurabilirsin.
Az önceki cevabımda kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir sizinle irtibata geçer konu harici burada yazıştıkça konu başlığındaki amaç aşılmış oluyorbize ulaştan bana geri dönüş yapılmadı hiç forum ile ilgili birkaç sorunum var
tamamdır by trol bey kendisinden mesaj almayı bekliyor olacağımAz önceki cevabımda kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir sizinle irtibata geçer konu harici burada yazıştıkça konu başlığındaki amaç aşılmış oluyor
Kanal kurulumu ve hazır kanal dosyası için linki inceleyin.Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa tüm yardımları ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sayesinde birçok sorunu çözdüm. Her konuda tek tek ilgilendi ve beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Gerçekten başta Televizyon Teknisyeni isimli arkadaşa ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.