Bildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın.![]()
![]()
![]()
Youtube açılmadığı için yeni yazılım yüklemek istedim. Bir de yükleme yaparken usb çıkarıldı yazdı.
by trol bey açtığım konulara ceyap gelmiyor ne yapabiliriz çok mantıklı konular açıyorum ama bir üye bile merak edip yanıt yazmıyorKanal kurulumu ve hazır kanal dosyası için linki inceleyin.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Bir çok kişi esnaf veya çalışan kişilerdir her daim forumda olamazlar öncelik maddiyat ve geçim forum sonraki iş fırsatı olan tecrübesi olan yorum yapar.by trol bey açtığım konulara ceyap gelmiyor ne yapabiliriz çok mantıklı konular açıyorum ama bir üye bile merak edip yanıt yazmıyor![]()
merhaba
mb96 vestel full yazılım lazım.
herhangi vestel full yazılım mb96 olsun yeter farketmez modeli