Bildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın.
Youtube açılmadığı için yeni yazılım yüklemek istedim. Bir de yükleme yaparken usb çıkarıldı yazdı.
Öncelikle geçmiş olsun mb96 tipi ana kartlı bir televizyona bende yazılım atmıştım bir sorun olmamıştı hangi amaçla yüklediniz acaba ben YouTube a girebilmek için yüklemiştim
Acaba bana televizyonun fotoğrafını paylaşma çalışırken ki fotoğrafını şansınız varmı ona göre yardımcı olacağım
Öncelikle geçmiş olsun mb96 tipi ana kartlı bir televizyona bende yazılım atmıştım bir sorun olmamıştı hangi amaçla yüklediniz acaba ben YouTube a girebilmek için yüklemiştim
Birde cihazının arka kapağında bulunan etiketi atarsan daha iyi yardımcı olabilirizÖncelikle geçmiş olsun mb96 tipi ana kartlı bir televizyona bende yazılım atmıştım bir sorun olmamıştı hangi amaçla yüklediniz acaba ben YouTube a girebilmek için yüklemiştim
Acaba bana fotoğraf paylaşma televizyonun fotoğrafını paylaşma şansınız varmı ona göre yardımcı olacağım
.
muhtemelen yanlış yazılım yüklediniz. Tv orjinal ve parça değişimi yapılmadıysa arka etiketini buraya yükleyin.
flaşı çıkardınmı peki
Youtube açılmadığı için yeni yazılım yüklemek istedim. Bir de yükleme yaparken usb çıkarıldı yazdı.
yüklerkenflaşı çıkardınmı peki
çıkarmadım ama sanırım temassızlık yaptıflaşı çıkardınmı peki
yüklerken
çıkarmadım ama sanırım temassızlık yaptı
mb96 nın youtube desteği bitti artık biraz zor girmek bende fazla kullanamadım yazılım
MB96 Anakartın youtube desteği bitti artık servisede sordum ya anakart değiştirin yada tvbox alın dediler
neredeyse çıkalı 10 seneden fazla oldu bu anakart modelininmb96 nın youtube desteği bitti artık biraz zor girmek bende fazla kullanamadım yazılım
MB96 Anakartın youtube desteği bitti artık servisede sordum ya anakart değiştirin yada tvbox alın dediler
evet malesef açılmıyor uzun bir süredir. Videoyu görünce olur belki bir umut diye denedim ama olmadı. Teknik servis çağırsam yapılabilir mi acaba?mb96 nın youtube desteği bitti artık biraz zor girmek bende fazla kullanamadım yazılım
servis ücreti alacaktır başka bir ücret daha çıkabilir cihaza bağlıevet malesef açılmıyor uzun bir süredir. Videoyu görünce olur belki bir umut diye denedim ama olmadı. Teknik servis çağırsam yapılabilir mi acaba?
biz burdan yardımcı olmaya çalışalımservis ücreti alacaktır başka bir ücret daha çıkabilir cihaza bağlı
çok sevinirim aslında ama televizyon da hiç anlamıyorum. Anlamadığım için de tv bu hale geldi zaten. Ama yapabileceğim bir şey varsa denemeye çalışırımservis ücreti alacaktır başka bir ücret daha çıkabilir cihaza bağlı
biz burdan yardımcı olmaya çalışalım
led barı bozulursa değiştirebilir ucuz led bar ama panelde sorun olursa yeni televizyon almanızı tavsiye ederiz çünkü paneller çok pahalı benim 43 inç televizyon için panel sordum 500 dolar fiyat çıktı yaklaşık 5000 lira kadar ama yazılımla oluşabilecek sorunlar çözülebilir ama yazılımı atarken anakarta zarar gelmişse orasını bilemiyorum ilerleyen saatlerde bakcağız cihazınızın durumunaçok sevinirim aslında ama televizyon da hiç anlamıyorum. Anlamadığım için de tv bu hale geldi zaten. Ama yapabileceğim bir şey varsa denemeye çalışırım
Bildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın.
en iyi adminlerimiz geldi bileBildirim ile gönderilen yazılımı yükleyip sonucu yazın yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın