Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu tv hakkında bilgisi olan varmı almak istiyorum
sordum satan kişiye 4 k yayın cekiyor dedi vestel böyle bir ürünü varmı bilgisi olan varmı
awox üretimi olabilirmi ?
Markayı iyi bulmuşsun sevgili smili72 ,tebrik ederim doğrusu,aslında güven vermek değil düpedüz kandırmak bu (kibarını yazdım)Telenova bildiğim kadarı ile Atmaca Elektronik bünyesi altında Yani SUNNY İlanı veren arkadaş güven vermek için Vestel'in logosunu ilana kendisi yapıştırmış olmalı
Bu markayı bizim hanıma söylesem "vestelin böyle markası varmı ki alo "diye bana sorar,uyanık olmak lazım ,bu arada FHD ile 4K izlenebilir ,gayet normal ama biz izliyemiyoruz nedense ,sanırım lnb uyumlu değilKandırmakın açılımı kelime oyunu sayın abim teraspy Ürün Full HD Ama İlan başlığı 4K Alttaki açıklama ise 'Ürün 4K kanalları gösterebilmektedir.' Yani +K kanalı full HD olarak gösterebilmektedir Breh Breh...
O değil de Aklıma başka bir durum takıldı şimdi Piyasada satılan pek çok 4K tv aslında 4K yayınları Full HD gösteren dahili uydu alıcılı olabilir mi? Bunu nasıl anlarız? ? Diyeceksiniz ki Aç youtube'dan 4K video test et Ee... İzlediğimin standardı Full HD mi yoksa gerçek 4K mı nasıl bilebilirm ki?Bu markayı bizim hanıma söylesem "vestelin böyle markası varmı ki alo "diye bana sorar,uyanık olmak lazım ,bu arada FHD ile 4K izlenebilir ,gayet normal ama biz izliyemiyoruz nedense ,sanırım lnb uyumlu değil