ThePunisher' Alıntı:Bazı smartlarda var. Ben mb90 için yapabileceğim tüm güncellemeleri yaptım. Ancak ben bir türlü getirtemedim.
Ancak Vestel 7100 modeli olan bir vatandaş ekran görüntüsü atmış bende var girebiliyorum diye. Market benim market ile aynı ancak bende DT Play yok.
The_SreT' Alıntı:ThePunisher' Alıntı:Bazı smartlarda var. Ben mb90 için yapabileceğim tüm güncellemeleri yaptım. Ancak ben bir türlü getirtemedim.
Ancak Vestel 7100 modeli olan bir vatandaş ekran görüntüsü atmış bende var girebiliyorum diye. Market benim market ile aynı ancak bende DT Play yok.
Aynen dediğin kişiyi bende gördüm dh'de paylaşmış görüntüyü Vestel Smart menüsünden. İyide bizde neden yok çok saçma yaa , üyelik alıcam yok diye alamıyorum. İlla pc yi mi bağlicaz tv'ye.
ThePunisher' Alıntı:The_SreT' Alıntı:Aynen dediğin kişiyi bende gördüm dh'de paylaşmış görüntüyü Vestel Smart menüsünden. İyide bizde neden yok çok saçma yaa , üyelik alıcam yok diye alamıyorum. İlla pc yi mi bağlicaz tv'ye.
Ben şunu merak ediyorum aslında. Bu yazılımsal bir ekleme. TV yazılımlarından anlayan bir arkadaş bunun markette görünmesini sağlayabilir diye düşünüyorum. Yok mu bu konuda biz uzman. Sıkıldım artık bilgisayar bağlamaktan.
ThePunisher' Alıntı:The_SreT' Alıntı:Aynen dediğin kişiyi bende gördüm dh'de paylaşmış görüntüyü Vestel Smart menüsünden. İyide bizde neden yok çok saçma yaa , üyelik alıcam yok diye alamıyorum. İlla pc yi mi bağlicaz tv'ye.
Ben şunu merak ediyorum aslında. Bu yazılımsal bir ekleme. TV yazılımlarından anlayan bir arkadaş bunun markette görünmesini sağlayabilir diye düşünüyorum. Yok mu bu konuda biz uzman. Sıkıldım artık bilgisayar bağlamaktan.
The_SreT' Alıntı:ThePunisher' Alıntı:Ben şunu merak ediyorum aslında. Bu yazılımsal bir ekleme. TV yazılımlarından anlayan bir arkadaş bunun markette görünmesini sağlayabilir diye düşünüyorum. Yok mu bu konuda biz uzman. Sıkıldım artık bilgisayar bağlamaktan.
Ben digiturkplay resmi sitesinde böyle bi sayfaya ulaştım.
https://www.digiturkplay.com.tr/cihazlar
Orada yazan uyumlu markalar listesi Samsung - LG - Arçelik - Beko - Grundig.
Vestel yok , karşılıklı bir anlaşma sonucu mu geliyor bu uygulama anlayamadım ki ? Anlaşmaysada anlaşma Samsung - LG - Arçelik - Beko - Grundig tüketicisini düşünüyoda Vestel boşver sen izlememi diyo şimdi ?
kaya.cihat92' Alıntı:ilk ve son vestel marka alışım sırf bu yuzden
The_SreT' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:ilk ve son vestel marka alışım sırf bu yuzden
Valla ben bu android box ürününü ciddi ciddi düşünüyorum , arkadaşım aldı benim AliExpress'den ücretsiz kargo ile 58 tl'ye hemde , tamam gelmesi uzun sürüyo yurtdışı olduğu için ama beklemeye değer. Aldığı ürünü n11 dede satanlar var baktık en düşük satan 350 tl'ye satıyordu , 58 tl nere 350 tl nere.