VESTEL SMART TV

hakan4207

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
hakan4207
WhatsApp-Image-2020-04-13-at-17.36.50.jpg

MERHABA :

ben buna nasıl yazılım yükleyebilirim yotube giremiyorum yotube yazısı cıkıyor ama donuyor tamamen açılmıyor buna ne gibi yazılım atsam düzelir televizyon hızlanırmı bazen kanal degistirdigimde bazen donuyor kapanıp açılıyor televizyon bu sorun yazlımdanmı oluyor

hoş geldiniz, video sizin içindir. ana kartınız mb 95

3D SMART 47PF9090 TV ye Netflix nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz tv de gözükmüyor

3D SMART 47PF9090 TV ye Netflix nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz tv de gözükmüyor
Sizin tv nizin teknik özellikleri yetersiz geldigi icin smart uygulamalari calismiyor artik,forumdaki android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

65UD9000 sahibiyim. yazılım mb130 v5.7.20.0 . TV de web tarayıcında video izlemek mümkün değil. Bir müddet sonra kasılmaya, yavaşlamaya ve akabinde donmaya başlıyor. Servis çağırdım fabrikaya ileteceğiz dediler ama bir sonuç çıkmadı. Ayrıca tv arada kendini resetliyor youtube, netflix izlerken. Bir diğer problemde bazı kanallar TLC favori listesinden kayboluyor TKGS iptal ettim. Transponder manuel tekrar aratınca geliyor ama sonra tekrar kayboluyor.

65UD9000 sahibiyim. yazılım mb130 v5.7.20.0 . TV de web tarayıcında video izlemek mümkün değil. Bir müddet sonra kasılmaya, yavaşlamaya ve akabinde donmaya başlıyor. Servis çağırdım fabrikaya ileteceğiz dediler ama bir sonuç çıkmadı. Ayrıca tv arada kendini resetliyor youtube, netflix izlerken. Bir diğer problemde bazı kanallar TLC favori listesinden kayboluyor TKGS iptal ettim. Transponder manuel tekrar aratınca geliyor ama sonra tekrar kayboluyor.
5..28.7.4 guncelleme si yapınız

5..28.7.4 guncelleme si yapınız

denedim hocam Software update error hatası verdi

core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız bu adımları doğru uyguluyorsanız, önce farklı usb deneyiniz. yine olmaz ise
güncel klasörden farklı bir yazılımı denermisin

OK oldu şimdi full yazılım dan gitmişin.
web de video oynatma problemli yine bu yazılımda çözülen neler acaba release note varmıdır ?

C7CA1020-9E5E-4209-A582-D35314495DAC.jpg
Merebalar bu versiyon kaç yuklenebilir

OK oldu şimdi full yazılım dan gitmişin.
web de video oynatma problemli yine bu yazılımda çözülen neler acaba release note varmıdır ?
ne yazıkki vestel güncellemedeki düzenlemeleri paylaşmıyor. vestel ve üretimlerinde browser zaten sıkıntıdır

Daha önce bulmuştum şimdi bulamıyorum arkadaşlar,49 ud 8200 vestel veb browseri nasıl açıyoruz?Qui menü diye yapmışlar,bir gün bile tek bir kere kullanmadığın herşeyi koymuşlar,browseri koymamışlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce bulmuştum şimdi bulamıyorum arkadaşlar,49 ud 8200 vestel veb browseri nasıl açıyoruz?Qui menü diye yapmışlar,bir gün bile tek bir kere kullanmadığın herşeyi koymuşlar,browseri koymamışlar.
Tamam buldum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt