VESTEL SMART TV

H Çevrimdışı

hakan4207

Yeni Üye
12 Nis 2020
1
32
WhatsApp-Image-2020-04-13-at-17.36.50.jpg

MERHABA :

ben buna nasıl yazılım yükleyebilirim yotube giremiyorum yotube yazısı cıkıyor ama donuyor tamamen açılmıyor buna ne gibi yazılım atsam düzelir televizyon hızlanırmı bazen kanal degistirdigimde bazen donuyor kapanıp açılıyor televizyon bu sorun yazlımdanmı oluyor

H Çevrimdışı

Hüseyin gazi

Yeni Üye
14 Nis 2020
1
53
3D SMART 47PF9090 TV ye Netflix nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz tv de gözükmüyor

E Çevrimdışı

enisbugra

Yeni Üye
12 Eyl 2019
4
53
65UD9000 sahibiyim. yazılım mb130 v5.7.20.0 . TV de web tarayıcında video izlemek mümkün değil. Bir müddet sonra kasılmaya, yavaşlamaya ve akabinde donmaya başlıyor. Servis çağırdım fabrikaya ileteceğiz dediler ama bir sonuç çıkmadı. Ayrıca tv arada kendini resetliyor youtube, netflix izlerken. Bir diğer problemde bazı kanallar TLC favori listesinden kayboluyor TKGS iptal ettim. Transponder manuel tekrar aratınca geliyor ama sonra tekrar kayboluyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
65UD9000 sahibiyim. yazılım mb130 v5.7.20.0 . TV de web tarayıcında video izlemek mümkün değil. Bir müddet sonra kasılmaya, yavaşlamaya ve akabinde donmaya başlıyor. Servis çağırdım fabrikaya ileteceğiz dediler ama bir sonuç çıkmadı. Ayrıca tv arada kendini resetliyor youtube, netflix izlerken. Bir diğer problemde bazı kanallar TLC favori listesinden kayboluyor TKGS iptal ettim. Transponder manuel tekrar aratınca geliyor ama sonra tekrar kayboluyor.
5..28.7.4 guncelleme si yapınız

E Çevrimdışı

enisbugra

Yeni Üye
12 Eyl 2019
4
53
5..28.7.4 guncelleme si yapınız

denedim hocam Software update error hatası verdi

E Çevrimdışı

enisbugra

Yeni Üye
12 Eyl 2019
4
53
core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız bu adımları doğru uyguluyorsanız, önce farklı usb deneyiniz. yine olmaz ise
güncel klasörden farklı bir yazılımı denermisin

OK oldu şimdi full yazılım dan gitmişin.
web de video oynatma problemli yine bu yazılımda çözülen neler acaba release note varmıdır ?

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Daha önce bulmuştum şimdi bulamıyorum arkadaşlar,49 ud 8200 vestel veb browseri nasıl açıyoruz?Qui menü diye yapmışlar,bir gün bile tek bir kere kullanmadığın herşeyi koymuşlar,browseri koymamışlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce bulmuştum şimdi bulamıyorum arkadaşlar,49 ud 8200 vestel veb browseri nasıl açıyoruz?Qui menü diye yapmışlar,bir gün bile tek bir kere kullanmadığın herşeyi koymuşlar,browseri koymamışlar.
Tamam buldum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt