ama bu ekran yansıtma değil ki yotubeyi tv ye aktarıyor yine arkada youtube uygulaması çalışıyorwifi yi kapatmiyorum ki, wireless display i kaynaklardan pasif hale getiriyorum.
ama bu ekran yansıtma değil ki yotubeyi tv ye aktarıyor yine arkada youtube uygulaması çalışıyorwifi yi kapatmiyorum ki, wireless display i kaynaklardan pasif hale getiriyorum.
youtube da resimdeki tusa bastiginizda eslestirme yapmadan wifi aginizdaki listede olan tv ye eslestirme olmadan baglaniyor.hatta baglandigi laptopda widi özelligi yok bende.Bu sadece youtube da oluyor.Ayni laptopdan wireless display kullanarak tv ye baglanamiyorumŞimdi sorgu yapmadan direk mi bağlanıyor ,yoksa uyarı sorgusu yapıyor mu
Bende wifi diye okudum iyimi ,gerçi ha wifi ha widiwifi yi kapatmiyorum ki, wireless display i kaynaklardan pasif hale getiriyorum.
Emmi gençliğinde çanakla kırdığın cevizleri mi hatırladın yoksaBende wifi diye okudum iyimi ,gerçi ha wifi ha widi
@herkese;
Bu iyiymiş bunu farklı wifiden de ayarlamak lazım inanın beni 1990 yılına götürdünüz ,neler hatırladım neler ,ama yazmıyacağım tabii
Hadi konu dağılmasın sustum ,ama anladım konuyu
evet tv de youtube açıyorama bu ekran yansıtma değil ki yotubeyi tv ye aktarıyor yine arkada youtube uygulaması çalışıyor
ekran yansitmadan kaynaklanan sorun degil benim anladigim kadariyla ,cünki eslestirme aninda onay isteyecek.youtube onay beklemeden baglaniyor onuda kapamanin yolu widi yi pasif yapmakekran yansıtma değil ki yotubeyi tv ye aktarıyor
Israr yok ,anlatmayayım ama çanakla alakalı değil ,merkezi sistemle alakalı (başka da yazmam ona göre )Emmi gençliğinde çanakla kırdığın cevizleri mi hatırladın yoksa
o zaman kendisi youtube u yansıtmak istediğinde yansıtamayacak komşudan sebep?ekran yansitmadan kaynaklanan sorun degil benim anladigim kadariyla ,cünki eslestirme aninda onay isteyecek.youtube onay beklemeden baglaniyor onuda kapamanin yolu widi yi pasif yapmak
naptın reis adamın bütün sırlarını ortaya döktünteraspy, anladım eskiden karasal antenler tek kablo inerdi. tv anten girişine 4lü t takılıp video vs gibi cihazlar bağlanırdı .haliyle video modülatörü belirli bir frekanstan yayın yapıyor ve bu dörtlü t sayesinde aynı yayın apartmandaki diğer tv lerede ulaşıyordu. videoda izlenenleri diğer abonelerinde izlem şansı oluyordu
youtube zaten kendi menüsünde var ama widi yi kullanacagi zaman aktfi yapip kullanir ,kendisi kullandigi anda baskasi baglanamiyor,kendisi youtube u yansıtmak istediğinde
olur mu yeni bağlantı yapıldığında yeni kaynağın youtube komutuna giriyor bir önceki bağlantıyı atıyoryoutube zaten kendi menüsünde var ama widi yi kullanacagi zaman aktfi yapip kullanir ,kendisi kullandigi anda baskasi baglanamiyor,
teraspy, anladım eskiden karasal antenler tek kablo inerdi. tv anten girişine 4lü t takılıp video vs gibi cihazlar bağlanırdı .haliyle video modülatörü belirli bir frekanstan yayın yapıyor ve bu dörtlü t sayesinde aynı yayın apartmandaki diğer tv lerede ulaşıyordu. videoda izlenenleri diğer abonelerinde izlem şansı oluyordu
naptın reis adamın bütün sırlarını ortaya döktün