merhabalar ben yeni üye oldum vestel smart tv ile ilgili bir sorunla karşılaştığım için ne yapacağımı şaşırdım. yeni konumu açmam gerekiyor bilmiyorum da formun kurallarını da ihlal etmek istemiyorum. yalnış birşey yaptıysam özür dilerim. benim konum şu vestel smart tv de thorium V.3.6.2H (HO) (mb95M) yazıyordu ben bunu thorium v.3.6.6n (HO) (mb95m) olarak değiştirdim. tv de oluşan tek sorun şu oldu
ses var, görüntü bozuk yani ekranda negatif görüntü mü diyim ne diyim doğru kelime nedir bilemediğimden negatif görüntü dedim. ne yapmam gerekiyor. renk ayarlarıyla oynadım yine bir işe yaramadı. menü sayfası açıldığında alt taraf normal gözüküyor menü sayfasının altında kalan kısım, ama menü sayfasının dışında kalan kısımlar ise yine bozuk renklerde.. fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı... hatta tv kurulumu sırasında bir resim aldım onu da ekleyim. bana yardım eder misiniz. ne yapmam gerekiyor.
NOT: bi yere daha yazdım burdan ama sanırım yalnış yere yazdım özür dilerim..
ses var, görüntü bozuk yani ekranda negatif görüntü mü diyim ne diyim doğru kelime nedir bilemediğimden negatif görüntü dedim. ne yapmam gerekiyor. renk ayarlarıyla oynadım yine bir işe yaramadı. menü sayfası açıldığında alt taraf normal gözüküyor menü sayfasının altında kalan kısım, ama menü sayfasının dışında kalan kısımlar ise yine bozuk renklerde.. fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı... hatta tv kurulumu sırasında bir resim aldım onu da ekleyim. bana yardım eder misiniz. ne yapmam gerekiyor.
NOT: bi yere daha yazdım burdan ama sanırım yalnış yere yazdım özür dilerim..