Çevrimdışı denebgoast45 Yeni Üye 3 Ocak 2019 6 4 Ocak 2019 #1 merhaba , arkadaşlar uzun zamandır smart kullanmamıştım, vestel smart tv'de digitürk play uygulaması çıkmış giriş yapanlar oldu mu ,
merhaba , arkadaşlar uzun zamandır smart kullanmamıştım, vestel smart tv'de digitürk play uygulaması çıkmış giriş yapanlar oldu mu ,
E Çevrimdışı Emre78 Aktif Üye 3 Ara 2018 407 46 5 Ocak 2019 #2 denebgoast45' Alıntı: merhaba , arkadaşlar uzun zamandır smart kullanmamıştım, vestel smart tv'de digitürk play uygulaması çıkmış giriş yapanlar oldu mu , Genişletmek için tıkla ... Kardeş hayırlı uğurlu olsun bende 49ud8450 modelini aldım sende görüntü kalitesi nasıl hd kanallardaki görüntüler nasıl kalitelimi hd kalitesindemi
denebgoast45' Alıntı: merhaba , arkadaşlar uzun zamandır smart kullanmamıştım, vestel smart tv'de digitürk play uygulaması çıkmış giriş yapanlar oldu mu , Genişletmek için tıkla ... Kardeş hayırlı uğurlu olsun bende 49ud8450 modelini aldım sende görüntü kalitesi nasıl hd kanallardaki görüntüler nasıl kalitelimi hd kalitesindemi