roadronners
Aktif Üye
- 9 Ara 2018
- 95
- 38
Teşekkürleraynı ağdan bağlanıyor sorun yok tlf vifi den bağlanıyor wifi şifreniz bir başkasında yoksa sıkıntı olmaz
Teşekkürleraynı ağdan bağlanıyor sorun yok tlf vifi den bağlanıyor wifi şifreniz bir başkasında yoksa sıkıntı olmaz
tv eski ise manuel arama ile d smart değerlerini girin, yeni ise kurulum yaparken d smart seçiniz.Kolay gelsin bugün d smart modül aldım yalnız kartı takıyorum d smart kurulum yapıyorum kanal akışını görebiliyorum ama görüntü gelmiyor video yok diyor acaba herhangi bir ayarı varmıdır. teknovest F fikoloji Ado yardımlarınızı bekliyorum
Aynen öyle yapıyorum d smart seçiyorum mdu kurulum birde di diseqc seçimi var hepsini denedim yayın akışını görebiliyorum ama görüntü gelmiyor .tv eski ise manuel arama ile d smart değerlerini girin, yeni ise kurulum yaparken d smart seçiniz.
F fikoloji usta hepsini denedim modül takılı olunca yayınlar kitleniyor çıkartıyorum yayınlar açılıyor tabi d smart yayınları şifreli diyor modülü takıyorum bu sefer de video yok diyor acaba modül arızalı olabilirmitv eski ise manuel arama ile d smart değerlerini girin, yeni ise kurulum yaparken d smart seçiniz.
teknovest şu anda işteyim akşam çekip atarımroadronners, servis menü sün de diagnostik bölümünün fotosu nu atarmısınız
Şimdi taratiyorumcı+ credentials ok görünüyor. @terspy abi nin bahsettiği gibi dsmart kurulumu değilde manuel elle frekans girip tarattınızmı?
Tarattım sonuç ayni %100 modül arızalı gibiŞimdi taratiyorum
Tv nizin anakart modelini biliyor musunuz.
Linki güncellermisiniz acaba silinmiş