Zipteki 4 adet dosyayi usb bellege klasorsuz attim denedim olmadi.şimdi farkli usb bellek ile deneyip sonucu yazacagimFarklı usb bellekler ile de denemelisin ,dosyaları zipten çıkartıp da atmalısın bu arzipteki
Eski bir model tv ,güncel yazılım bulamaz maalesef,böyle kullanacaksın.En iyisi ucuz bir android box almandırmerhaba .Farkli usb bellek taktim ve Tv Full yazilim yükledi.çok teşekkur ederim.Yanliz Tv 2006 Senesindeki güncellemede kalmiş.en son güncellemeyi nasil yüklerim.Tv içinden güncelleme bulmuyor internet açik olmasina ragmen?
Sitede Mb110 Adı altında güncelleme dosyaları mevcut. Usb ile atabilirmiyim?Eski bir model tv ,güncel yazılım bulamaz maalesef,böyle kullanacaksın.En iyisi ucuz bir android box almandır
Tabii atılabilir ama değmez maalesef , çalışan tvyi bence zorlama yazılım için,bir box ile yıllarca kullanırsınSitede Mb110 Adı altında güncelleme dosyaları mevcut. Usb ile atabilirmiyim?
Değmez derken daha güncel sürüm kasma donma performans acisindan daha iyi olmazmi hocam. 2006 senesinde Fabrika cikiş sürümü, 2019da son sürüm gelmiş. Guncelleme yapsam iyimi sizce?Tabii atılabilir ama değmez maalesef , çalışan tvyi bence zorlama yazılım için,bir box ile yıllarca kullanırsın
Her ikisinin de versiyon numarasına bak bence ,ama gerçekten değmez ,çünkü kurduğun yazılım da kasma yapmaz ,mesela bende 9090 tv var ,bir de android uydu alıcısı var,bu zamana kadar tv hiç kasma yapmadıDeğmez derken daha güncel sürüm kasma donma performans acisindan daha iyi olmazmi hocam. 2006 senesinde Fabrika cikiş sürümü, 2019da son sürüm gelmiş. Guncelleme yapsam iyimi sizce?