İlginize ve açıklamalarınız için tşk ederim.Bu işi acemi biri yapmış olmalı panel yapıştırma panel maalesef başından beri yapıştırma panelli cihazlara sıcak bakmıyorum panelin yapıştırıldığı çerçeve çok ince sökerken deforme olmuş olabilir deforme olduysada çerçeve değişirdi.
Yazılım sürümü güncel olmayabilir diyeceğim ama üretim tarihine bakın derim.Arkadaşlar merhaba yaşadığım sorun şuan için çözüldü. Vestel'den Aybüke hanım ilgilendi nihayete kavuşturdu yeni TV geldi. Ölü piksel ışık sızması yok kontrol ettim. Barkod unu paylaşayım ürünün fotoğraflarını koydum. Bilen üstadlardan bir ricam olacak nacizane. Menü resmini koydum önceki TV nin menüsü ile fark var. Daha alt seride karşılaştığım menü tasarımı var. Barkod unu koydum üstadlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden tşk Ler.
2023 9.ay üretimliArkadaşlar merhaba yaşadığım sorun şuan için çözüldü. Vestel'den Aybüke hanım ilgilendi nihayete kavuşturdu yeni TV geldi. Ölü piksel ışık sızması yok kontrol ettim. Barkod unu paylaşayım ürünün fotoğraflarını koydum. Bilen üstadlardan bir ricam olacak nacizane. Menü resmini koydum önceki TV nin menüsü ile fark var. Daha alt seride karşılaştığım menü tasarımı var. Barkod unu koydum üstadlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden tşk Ler.
Ben bunu anlayamadımYazılım sürümü güncel olmayabilir diyeceğim ama üretim tarihine bakın derim.
Arka etikette yer alıyor.
VPAZ ile başlayan kısımda sanırım.
X yıl X hafta şeklinde kodlanıyordu.
Pazarlama koduBen bunu anlayamadım
Hayırlı olsun.Arkadaşlar merhaba yaşadığım sorun şuan için çözüldü. Vestel'den Aybüke hanım ilgilendi nihayete kavuşturdu yeni TV geldi. Ölü piksel ışık sızması yok kontrol ettim. Barkod unu paylaşayım ürünün fotoğraflarını koydum. Bilen üstadlardan bir ricam olacak nacizane. Menü resmini koydum önceki TV nin menüsü ile fark var. Daha alt seride karşılaştığım menü tasarımı var. Barkod unu koydum üstadlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden tşk Ler.