K
kalendertr
Yeni Üye
- 30 Mar 2020
- 45
- 54
Selam arkadaşlar vestel tv 40fb5050 modeli vesdel logosu geliyor geri gidiyor tv acılmıyor kurtarma yazılımı varmı veya ful yazılım varmı şimdiden çok tşk ederim
merhaba 40fb5050 sn: 7941933 701935 aynı sorunu yaşıyorum ustam yardımcı olur musunuz yazılım dosyası için şimdiden teşekkürler.Kurtarma yazılımını verdim
Etiketi atınmerhaba 40fb5050 sn: 7941933 701935 aynı sorunu yaşıyorum ustam yardımcı olur musunuz yazılım dosyası için şimdiden teşekkürler.
tv'nin neyi var ne yazılımı istiyorsunuz.?Kolay gelsin. bu tv nin yazılımı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden tşk ederim.t![]()
Vestel yazısı geliyor sonra gidiyor yeniden Vestel yazısı geliyor.. açılmıyor bir türlü tvtv'nin neyi var ne yazılımı istiyorsunuz.?
kurtarma yazılımını gönderdim yükleyip sonucu yazın![]()
buyrun etiket ustam
kurtarma yazılımını gönderdim yükleyip sonucu yazınVestel yazısı geliyor sonra gidiyor yeniden Vestel yazısı geliyor
Vestel yazısı geliyor sonra gidiyor yeniden Vestel yazısı geliyor.. açılmıyor bir türlü tv
Nereye gönderdiniz nasıl bulabilirim gönderdiğinizikurtarma yazılımını gönderdim yükleyip sonucu yazın
Forumun sağ üst köşesindeki bildirim çanındaNereye gönderdiniz nasıl bulabilirim gönderdiğinizi
başka yazılım gönderdimNereye gönderdiniz nasıl bulabilirim gönderdiğinizi