HKC, BOE, AUO Bunlardan biri kesin bilgi için tv etiket resmini buraya ekleyin.seg 50sbu740 hakkında bilginiz varmı
teşekkür ederim hocam peki onvonun 50inç tvleri hakkında bilginiz varmı. 50ovf9000 serisi bazılarının sonun UQ geçiyor. Odama ps5 oynamak için 50inç bir tv almak istiyorum. Seg onvo sunny awox gibi markalar var hangisinin paneli daha güzeldir renkleri daha canlıdır bilemiyorum. Kutu resimleri elimde olmadığından buraya bırakamıyorum. Sizin bu konu hakkında bana bir tavsiyeniz ve bu saydığım TVler hakkında bir bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok teşekkür ederim.HKC, BOE, AUO Bunlardan biri kesin bilgi için tv etiket resmini buraya ekleyin.
Tv tavsiye konusuna yazın arkadaşlar cevaplar.teşekkür ederim hocam peki onvonun 50inç tvleri hakkında bilginiz varmı. 50ovf9000 serisi bazılarının sonun UQ geçiyor. Odama ps5 oynamak için 50inç bir tv almak istiyorum. Seg onvo sunny awox gibi markalar var hangisinin paneli daha güzeldir renkleri daha canlıdır bilemiyorum. Kutu resimleri elimde olmadığından buraya bırakamıyorum. Sizin bu konu hakkında bana bir tavsiyeniz ve bu saydığım TVler hakkında bir bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok teşekkür ederim.
55UG9940 - BOEVestel 55UG9940
Vestel 50QG9840 / 55QG9840
Paneller hakkında bilgi alabilir miyim ?
Cihazların seri numaraları lazim.Vestel 55QG9950
Vestel 65QG9950
Panel ve Hz bilgisi öğrenebilir miyim, paneli 100 hz olduğu yazılmış ?
Sanırım bunlar yeni model, bayilerde yok şuan sadece Vestel'in kendi sitesinde satılıyor, seri numarasını ulaşmamız mümkün değil.Cihazların seri numaraları lazim.
Kutu üzerinde yada tv arkasındaki etikette olur.
Hz bilgisi için linke bakın.Vestel 55QG9950
Vestel 65QG9950
Panel ve Hz bilgisi öğrenebilir miyim, paneli 100 hz olduğu yazılmış ?
Vestel üretimi cihazlara bakabiliyoruz.bilgi alabilirmiyim
![]()
Panel Boe anakart mb180V panel üreticisi ve yapısı için ilk mesajdaki tabloya bakabilirsiniz.panel,cof ve anakart bilgisi alabilirmiyim
![]()